VVOG E1 kampioen

8 Mei 2016 / Redactie / Jeugd

Op zaterdag 7 mei was het dan zover voor de E1. Het kampioenschap in de hoofdklasse kon in een uitwedstrijd tegen Be Quick ’28 binnengehaald worden.

Spelers, trainers, begeleiding… Maar ook ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes stapten om half 9 in de bus, die beschikbaar was gesteld door de ZAVO (waarvoor dank!).

Op weg naar Zwolle was de spanning merkbaar bij de strijders. Strakke koppies tuurden zenuwachtig naar buiten, in afwachting van wat zou komen. Eenmaal aangekomen bij Be Quick ’28 mochten de toppers het veld op voor een gedegen warming up.

De supporters waren in grote getale meegereisd vanuit Harderwijk en omstreken, en hadden hun plekje langs de zijlijn gevonden. Met zelfgemaakte spandoeken en de kelen gesmeerd waren zij er in ieder geval klaar voor.

Om stipt 10 uur ging de kampioenswedstrijd van start tegen een opponent die zeker niet als kanonnenvoer wilde dienen. Het was een bijzondere wedstrijd, en dat was te merken. Het voetbal zag er niet zo vloeiend uit als dat het normaal is. Toch wisten de talentjes redelijk gemakkelijk uit te lopen naar een 3-0 voorsprong, de titel was binnen! Of toch niet…

Be Quick ’28 was de gehele wedstrijd al gevaarlijk en wist nu de kansen die het kreeg te benutten. Het werd 3-1.. Het werd 3-2.. Het zou toch niet gebeuren dat VVOG E1 alsnog de titel ging weggeven?

Gelukkig werd al snel orde op zaken gesteld. Het werd 4-2 en al snel 5-2. Na het laatste fluitsignaal kon de kurk van de fles (kinderchampagne)! Feest! Juichende supporters langs de lijn, begeleiding die elkaar in de armen viel en feestende spelers.

Snel werd het feest voortgezet in de kleedkamer, vervolgens in de bus en bij terugkomst in de kantine van VVOG, waar het team nog eens extra in het zonnetje werd gezet. Maar het was nog niet afgelopen. Het heerlijke weer nodigde uit om het feestje voort te zetten op het strand in Harderwijk.

Daar werd een drankje gedronken, een hapje gegeten en natuurlijk gevoetbald met de vaders.

Het was een prachtige dag en het zou nog lang onrustig blijven…

VVOG E1 kampioen

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief