VVOG spelers voor de camera van de NOS

18 Mei 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Afgelopen dinsdag ontvingen we een TV ploeg van de NOS. TV presentator Lucas van Meerendonk maakte opnames voor zijn programma ZAPP week journaal dat aanstaande zondag om 18.30 uur wordt uitgezonden.

Er wordt een item over scheidsrechter Bjorn Kuijpers gemaakt. Tot groot verdriet van alle voetballiefhebbers levert Nederland alleen een scheidsrechter aan het EK. De mannen van bondscoach Danny Blind wisten zich niet te kwalificeren en moeten een beurtje overslaan. Alle aandacht gaat nu uit naar de prestaties van de Nederlanse scheidsrechter en natuurlijk hopen wij dat hij de finale mag gaan fluiten.

De spelers van de D1 kregen de gelegenheid een vraag aan scheidsrechter Bjorn Kuijpers te stellen. Hij werd geïnterviewd en geconfronteerd met de vragen van onze D1 spelers. Alle spelers hadden een vraag voorbereid en werden stuk voor stuk voor de camera gezet. Dat bleek al met al nog een spannend gebeuren. Eén van de vragen was of scheidsrechter Kuijpers een keertje een wedstrijd van VVOG D1 zou willen fluiten. Voorlopig zal Kuijpers zich op de EK gaan richten maar wie weet. Zondag gaan we horen wat het antwoord op deze vraag zal zijn.

We zijn benieuwd. 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief