Van Laurens de Kleine namens het bestuur van VVOG

23 Mei 2016 / Bestuur VVOG / Algemeen

WAT EEN ONVERGETELIJKE SUPERSATURDAY AFGELOPEN ZATERDAG 21 MEI!

Wat een bedrijvigheid bij VVOG. Twee jeugdtoernooien, een heuse bekerfinale en een wedstrijd om promotie naar de derde divisie. Voorwaar een uitdaging voor de hele vrijwilligersorganisatie. De dag was er eentje om niet zo snel te vergeten. Aan werkelijk alles was gedacht om alles goed te laten verlopen. De honderden kinderen en hun ouders bij de jeugdtoernooien werden goed opgevangen en het toernooi was vlekkeloos georganiseerd. Een groot compliment voor de toernooicommissie die dit huzarenstukje heeft geleverd. Overigens geldt de complimenten de organisatie van de hele dag. Van de schoonmaakploeg tot aan de kantinemedewerker en van teambegeleiders tot de stewards. Iedereen vond het uitdagend om van deze supersaturday een succes te maken. En dat is voor het overgrote deel erg gelukt en dat is te danken aan al onze vrijwilligers die daar aan hebben bijgedragen. Veel waardering en heel veel respect voor alle geleverde inzet.

De toernooien verliepen erg goed. Helaas verloor ons 2e elftal de bekerfinale tegen Excelsior ’31. Maar de kers op de taart zat in de staart van deze geweldige dag. VVOG-DOVO was een spektakelstuk van de bovenste plank. Ruim 2000 mensen waren op deze wedstrijd afgekomen. En die hebben gesmuld. Uiteindelijk wist ons vlaggenschip de wedstrijd met 4-3 te winnen en kunnen we uitkijken naar een geweldige finalewedstrijd in Veenendaal met misschien wel promotie naar de 3e divisie.

Alle vrijwilligers hartelijk dank die al weken in voorbereiding zijn geweest, maar zaterdag er een onvergetelijke dag van hebben gemaakt.

Tot slot nog iets over aanstaande zaterdag:

Voor iedere supporter die zaterdag naar Veenendaal wil, wil ik de suggestie geven om je op te geven bij de ZAVO om met de bus naar Veenendaal te gaan. De verwachting is dat het erg druk zal worden en de  politie in Veenendaal schijnt erg streng te controleren op juist parkeren. Er zullen de nodige veiligheidsmaatregelen worden genomen om er voor te zorgen dat het zaterdag een waar voetbalfeest gaat worden. Hou de website in de gaten voor de nodige informatie.

 

Namens het bestuur,
De voorziter
Laurens de Kleine.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief