Geniet van de voordelen van de VVOG DOLFIJNE DAG !

18 Juni 2016 / Redactie / Algemeen

Heeft u zich al opgegeven voor de VVOG DOLFIJNE DAG op 25 juni ?. Er is een gezinspas te winnen en u kunt als VIP behandeld worden.

 

Wilt u zich NU opgeven klik dan HIER !

SPECIAAL VOOR DE VVOG DOLFIJNTJES EN DE MEISJES EN JONGENS VAN DE E- EN F PUPILLEN.WIN EEN DOLFINARIUM GEZINSPAS VOOR DIT SEIZOEN TER WAARDE VAN € 230,00.
Speciaal voor jullie hebben we een leuke actie. Doe flink je best met het kleuren van de onderstaande tekening en lever die dan uiterlijk 17 juni in bij de receptie van het Dolfinarium (de receptie is bij de ingang van het Dolfinarium).. Jolanda van der Sluijs van het Dolfinarium en Monique Mennen kiezen dan de 3 winnaars die dan het hele seizoen gratis, wanneer ze maar willen naar het Dolfinarium kunnen gaan.
Zet op de tekening duidelijk je voornaam, achternaam, of je VVOG DOLFIJN, E- of F pupil bent en natuurlijk ook je e-mailadres.
Klik op de onderstaande kleurplaten om deze te downloaden 1.

KLEURPLAAT VVOG DOLFIJNTJES (ORCA'S EN DOLFIJNTJES)
KLEURPLAAT VVOG F PUPILLEN
KLEURPLAAT VOOR E PUPILLEN

Als een VIP behandeld worden bij de VVOG DOLFIJNE DAG op 25 juni ?.  Dat kan !.
Altijd al eens anders dan anders willen doen. Het kan bij de VVOG DOLFIJNE DAG op 25 juni. Voor € 15,00 per persoon wordt u als VIP met de rode loper bij een aparte VIP kassa ontvangen. U ontvangt als aandenken een aparte VIP VVOG DOLFIJNE DAG pas waarna u naar uw superior seats in de Dolfijnen koepel wordt begeleid en een prachtige uitzicht heeft op de VVOG DOLFIJNE show. En natuurlijk voorzien wij u ook van een flesje natuurlijk DOLFIJNEN water en een knabbeltje.

Wilt u samen met uw familie en vrienden als een VIP ontvangen worden geef u dan snel op door HIER te klikken en daarna de gevraagde gegevens in te vullen via de knop RESERVEREN en kies vervolgens voor DOL-FIJNE-DAG VIP TICKET.






 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief