Voetbalschool Dolfijn heeft weer plaats voor nieuwe leden

1 Juli 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Samen op zoek naar nieuwe leden

Voetballen kan bij VVOG vanaf 4 jaar

VVOG lanceerde afgelopen seizoen met veel enthousiasme Voetbalschool Dolfijn. Het eerste seizoen zit er op en we kunnen terugkijken op een geweldig succes. Er was veel belangstelling. Alle Orka’s en Dolfijnen behaalden hun voetbaldiploma en sloten het seizoen af met leuke activiteiten zoals een wedstrijd tegen de ouders waar de kinderen verkleed kwamen.

Voor het nieuwe seizoen is de jeugdcommissie alweer gestart met de werving van nieuwe leden. Deze week worden de scholen in Harderwijk bezocht waar de kinderen een spetterende flyer krijgen aangeboden. Verder zijn er plannen om op 12 augustus samen met de Zuiderzeecup een evenement voor de Harderwijks jeugd te organiseren. Het bestuur van de Zuiderzeecup steunt het initiatief voor een goede jeugdopleiding en draagt daar graag haar steentje aan bij. Op 27 augustus is de open training gepland waar kinderen en ouders kunnen komen kennismaken. We vragen alle VVOG’ers te helpen om zoveel mogelijk kinderen vanaf 4 jaar enthousiast te maken voor onze vereniging.

Voor vragen verwijzen wij u graag naar de website of neem contact op met de jeugdcommissie 

 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief