Ballenjongens en meisjes bij de wedstrijden van VVOG 1

28 Augustus 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Een speciale beleving voor onze jeugd om het spel van heel dichtbij te volgen.

Met ingang van dit seizoen staan er ballenjongens en -meisjes langs het speelveld bij de wedstrijden van ons eerste elftal. Dit is één van de voorwaarden voor het spelen op het huidige niveau. Naast een goede wedstrijd- en veiligheidsorganisatie wordt er van de club verwacht dat er jongens en/of meiden langs het veld zitten die bij een uitbal deze zo snel mogelijk weer in het spel brengen. Het indelen van die jongens en meiden wordt door de jeugdcommissie gedaan. De jongens en meiden worden goed opgevangen en begeleid. Het is een speciale beleving zo dicht bij het veld. Een bijkomend voordeel is dat we zo de betrokkenheid met ons vlaggenschip vergroten.

Voor aanvang van de wedstrijd melden de jeugdspelers zich bij onze wedstrijd coördinator Richard Burgemeester die hen gastvrij ontvangt en aan de hand van een vastgesteld protocol de (KNVB) instructies geeft. 
De ballenjongens/-meisjes zijn allen gelijk representatief gekleed in een trainingspak zonder reclame-uitingen. De ballenjongens-meisjes dragen trainingspakken en voor in de winter of bij nat weer een (extra) regenjack.
Naast een aantal voorschriften waaraan moet worden voldaan hebben we daar zelf aan toegevoegd dat de mobiele telefoons voor één keer op het wedstrijdsecretariaat in de kluis mogen worden opgeborgen.

Bij de eerste wedstrijd tegen vv Capelle was het de eer aan de meisjes van trainer Richard Landwaard. De meiden waren positief en hadden de middag van hun leven. Voor de komende wedstrijden worden de D teams door de jeugdcommissie benaderd.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief