Afhalen ledenpas voor de afdeling jeugd

30 Augustus 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Dit bericht heeft betrekking op de jeugdafdeling. Vrijwilligers en leden van de overige afdelingen worden afzonderlijk geïnformeerd over het afhalen van de passen.

Aanstaande zaterdag kunnen (moeten) de ledenpassen voor seizoen 2016 2017 worden afgehaald. Het is een hele organisatie alle ruim 1300 leden/ vrijwilligers een pas aan te bieden. Om die reden vragen wij ook met klem zaterdag langs te komen.

Deze pas heb je o.a. nodig voor het bezoeken van de wedstrijden van VVOG 1. Komend seizoen kom je zonder vertoon van je ledenpas ook niet meer binnen.

Aangezien we zaterdag de wedstrijd VVOG - Scheveningen op de Strokel hebben willen we graag dat ALLE leiders en betrokkenen van de jeugdafdeling die recht hebben op een pas aanstaande zaterdag tussen 08.00 en 12.00 uur de pasjes voor hun en hun teamleden bij de jeugdcommissie in het wedstrijdsecretariaat komen afhalen.

Het is dus zaak dat de ledenpasjes zaterdag worden afgehaald.

Voor zowel de teams die thuis als uit spelen vragen wij de leider(s) eerst even bij het wedstrijdsecretariaat langs te komen.

Ook de coördinatoren, leden van het wedstrijdsecretariaat, wedstrijdsecretarissen, toernooicommissie, gastheer en anderen met een speciale functie binnen de jeugdafdeling die de pas voorheen ook via de jeugdcommissie hebben ontvangen, kunnen (moeten) zaterdag hun pasje komen afhalen.

Zaterdag 3 september 2016 tussen 08.00 – 12.00 uur

 

 

Dank voor uw medewerking.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief