Seizoenopening VVOG met Bas Nijhuis bij Hotel Baars

9 September 2016 / Sponsorcommissie / Sponsors

Begin deze week werd gestart met de Seizoensopening van VVOG bij Best Western Hotel Baars te Harderwijk met meer dan 100 gasten.

Vol trots werd het 1e team van VVOG met haar nieuwkomers door Maarten van Panhuis gepresenteerd aan de aanwezigen en werden uiteraard de ambities voor het seizoen 2016-2017 uitgesproken.

Tevens was er tijd voor het ondertekenen van twee sponsorcontracten, namelijk DRBG (voortzetting contract) en Timeflex (nieuw contract als hoofdsponsor) die VVOG een warm hart toedragen. De presentatiegids van VVOG en het programma van de Business Club werden ook onder een ieders aandacht gebracht.

Na de pauze kwam de hoofdgast van de avond, Bas Nijhuis (nationaal en internationaal scheidsrechter), die de aanwezigen wat meer informatie gaf over het leven van een scheidsrechter en dit deed hij met veel humor en zijn optreden werd dan ook als zeer positief ervaren. Daarna was er gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar na te praten over deze geslaagde avond en wellicht ook nog even met elkaar te netwerken of toch nog dan toch die ene vraag aan Bas Nijhuis te stellen.

Wij bedanken in het bijzonder Best Western Hotel Baars die deze avond voor VVOG heeft mogelijk gemaakt door het beschikbaar stellen van hun mooie en representatieve locatie in de Harderwijkse binnenstad. En ook Edwin Dijkens van Music Support die het geluid en beeld de gehele avond voor ons heeft verzorgd.

Op naar het volgende business event op 27 oktober (Bezoek aan de Tweede Kamer)!

Sponsoravond

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief