Toezicht & Veiligheid ontvangt nieuwe portofoons van de ZAVO

12 September 2016 / Redactie / Algemeen

Veiligheidscoördinator Antonio Vivas ontving uit handen van Jos Poot (voorzitter van onze supportersvereniging ZAVO) een 6-tal nieuwe portofoons. Hiermee benadrukt de ZAVO het belang van veilig werken en bevestigt hiermee ook de goede samenwerking.

Toen Jos Poot onlangs vernam dat we voor onze toezichthouders/ stewards onvoldoende communicatiemiddelen in bezit hadden was dit voor hem reden daar direct actie op te ondernemen. Binnen enkele dagen werden onze veiligheids- en wedstrijdcoördinator verrast met een 3 koffers met alles er op en er aan. Naast de portofoons hebben alle mannen nu ook een “oortje”. Hierdoor zijn ze in staat alle berichten mee te krijgen.

Naast de wens voor een mooie herkenbare (veiligheid) jas is met de nieuwe portofoons is een belangrijke wens van dit team in vervulling gegaan. Vrijwilligers die belast zijn met toezicht en veiligheid moeten in geval van een calamiteit goed met elkaar kunnen communiceren. Indien er een situatie ontstaan dat een toezichthouder/ stewards om hulp vraagt moeten zijn collega’s dat bericht (goed) ontvangen. Gelukkig komt dit niet vaak voor maar in de gevallen dat je elkaar nodig hebt en je eigen veiligheid in gevaar komt is dit een must.

Ook de EHBO en het wedstrijdsecretariaat zijn toegerust met een portofoon. Los van het gegeven dat de KNVB op het gebied van wedstrijdorganisatie en ordehandhaving regels heeft opgesteld willen wij als organisator van de “voetbalevenementen” zelf niets liever dan alles op dat gebied goed geregeld hebben.

Vivas benadrukt dat er een goede samenwerking is met de ZAVO. In de gevallen dat er mensen van ons team Toezicht & Veiligheid mee gaan naar een uitwedstrijd biedt de ZAVO deze mannen een plek in de supporters bus.

Het team Toezicht & Veiligheid is nog op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je vragen of wil je meer over de rol van toezichthouder/ steward weten neem dan even contact op via het contactformulier.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief