Aanvragen inzet kantinemedewerkers

27 November 2016 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Sinds enige tijd is Jan Jansen de algeheel coördinator van de kantinecommissie. De scheiding van verantwoordelijkheden in de kantinecommissie tussen de zaterdagmorgen, de zaterdagmiddag en de zondag behoort hiermee dus tot het verleden.

Wij vragen om uw medewerking en verzoeken alle coördinatoren, trainers en vrijwilligers binnen VVOG om bij de planning van activiteiten, evenementen, toernooien of oefenwedstrijden etc…  àlle zaken mbt de kantine te regelen via Jan Jansen ( JanJansen1953@hotmail.com). Hij is hèt aanspreekpunt voor kantinezaken en verantwoordelijk voor de planning van de barvrijwilligers, de inzet van het materiaal en voor de afstemming met de inkoop.

Wij vragen u dan ook om uw plannen tijdig met hem door te nemen, zodat hij dit kan vertalen naar zijn eigen planning. Natuurlijk lezen wij mee op de website, maar een niet aangemelde activiteit kan leiden tot een verminderde beschikbaarheid in kantine  en dat kan dus invloed hebben op een goede en prettige uitvoering van uw eigen activiteit.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief