Vader en zoon Klaassen sponsoren de stewards van VVOG

12 December 2016 / Redactie / Algemeen

Het kan niemand zijn ontgaan dat onze stewards van mooie stewards jassen zijn voorzien. Ons bestuurslid sponsoring & communicatie, Gert van Lunteren, heeft weer een mooie sponsor aan de club weten te binden. Gert Klaassen en zijn zoon Maarten sponsoren het team Toezicht & Veiligheid van onze club.

We hebben een geweldig team vrijwilligers die er iedere wedstrijd weer staan. Afgelopen weekend is maar weer gebleken dat er ook in het amateurvoetbal ongewenste situaties kunnen ontstaan. De stewards worden dan op de proef gesteld maar kunnen dan niet rekenen op ondersteuning van een peloton ME. Binnenkort gaat het team starten met de opleiding en op weg naar de officiële certificering van de KNVB.

Een gekoesterde wens om de groep uit te rusten met een goede en herkenbare werk-jas is in vervulling gegaan. Dit komt ook de uitstraling van het team ten goede. Deze kerels en inmiddels twee dames verdienen dit aldus onze Veiligheidscoördinator.

Het handhaven van de orde bij de wedstrijden van VVOG 1 is een verantwoordelijkheid van de vereniging. Los van het gegeven dat we als vereniging onze zaken goed geregeld willen zien worden er aan het spelen in de 3 e divisie door de bond eisen gesteld voor wat betreft het veiligheidsbeleid. De veiligheidsorganisatie is dit seizoen wat strakker geregeld. Ook zijn de zaken rondom de wedstrijden meer gestructureerd en zijn er al enkele facilitaire aanpassingen zichtbaar. Er is tevens een wedstrijd coördinator aangesteld. De stewardsorganisatie is ook verantwoordelijk voor de ontvangst en beveiliging van het arbitrale trio, het ontvangen van de tegenstanders en bijzondere genodigden. Er is een goede samenwerking met de staf van het 1e.

De stewards zijn mede het visitekaartje van de club aldus het bestuurslid sponsorzaken, Gert van Lunteren, welke benadrukt trost te zijn op al onze vrijwilligers. Met het intreden van de winter werd het tijd de stewards van goede warme en herkenbare jassen te voorzien. Als het dan gaat om kwaliteit, goede levering en nazorg dan is de weg naar de firma Klaassen bijna vanzelfsprekend.

Klaassen bedrijfskleding BV ( http://www.klaassenbvharderwijk.nl/) is al 30 jaar een begrip in de wijde omgeving voor de levering van kwaliteit en betrouwbaarheid. Inmiddels heeft zoon Maarten het team versterkt en bezig het bedrijf samen met vader Gert verder uit te bouwen. Met frisse ideeën en nieuwe inzichten van Maarten ziet de toekomst van het bedrijf en goed uit. Gert put uit jarenlange ervaring en heeft een grote klantenkring. “Nee” verkopen is er bij de jongens van Klaassen niet snel bij. Ze zoeken net zo lang naar een passende oplossing voor de klant tot deze 100% tevreden de deur uit gaat. Klaassen BV levert totaalservice in bedrijfstekstiel, hygiëne, schoenen, reclamemateriaal en alle vormen van bedrukkingen, zeefdruk, transferdruk, tampondruk en borduren van een eigen bedrijfslogo. Hiervoor heeft Klaassen specialisten en de modernste machines in huis. Voor de verhuur en reiniging van bedrijfskleding is Klaassen ook “het” adres.

De kreet “excellente dienstverlening en persoonlijke service” kunnen wij bevestigen.

We danken Gert en Maarten Klaassen!!!

Wie meer wil weten over de rol van stewards of zich nog (voor de opleiding) wil aanmelden kan een berichtje sturen naar: veiligheidscoordinator@vvog.nl

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief