Ontvangst cheque Jeugdsponsor aktie 2016

18 December 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Een mooie financiele opsteker voor de jeugdafdeling namens de DEEN.

Antonio Vivas nam zaterdag de cheque van de DEEN actie in ontvangst.
Aard Vink, filiaalleider van de DEEN in de binnenstad overhandigde de vicevoorzitter van de jeugdcommissie een cheque van € 1.238,94. Een prachtige opbrengst dat tot stand is gekomen door de klanten van de DEEN.

Tijdens de actie ontvingen klanten munten. Deze konden de klanten naar eigen keuze deponeren in de bus van één van de deelnemende verenigingen. Naast VVOG waren het de gymnastiek vereniging Olympia, de overburen van de scouting en  basketbalvereniging Rebound die pot moesten verdelen. VVOG ontving de meeste muntjes en daarmee het hoogste bedrag.

Een voorwaarde voor de DEEN jeugdsponsor Aktie is dat de opbrengst besteed moet worden aan de jeugd van de vereniging. Ook gaat er een deel naar het Jeugdsportfonds. De opbrengst hiervan bedroeg € 71.264,33.

DEEN heeft afgelopen zomer een tweede supermarkt in Harderwijk geopend. Aart Vink, voorheen de manager van het filiaal aan de Krommekamp in de wijk Frankrijk is nu de baas in de binnenstad. Aart is zeer tevreden over de winkel in de binnenstad. DEEN is ooit begonnen met een winkeltje in Amsterdam. Nu zij n er 80 winkels en komen er in 2017 weer een aantal bij.  

Aart speelde zelf tijdens jeugd bij SVL (Lelystad). Hij kijkt met veel plezier terug op die periode. De komende week is er weinig tijd voor sport. Met de kerstdagen in het vooruitzicht zijn het top dagen voor Aart en zijn team.

De jeugdafdeling bedankt naast de DEEN ook alle klanten die VVOG hebben gesteund.    

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief