Desmond Sturing komend seizoen bij VVOG

8 Januari 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Na 5 seizoenen NSC vond Desmond Sturing het tijd worden om een stapje hoger te gaan voetballen. Die kans krijgt hij bij VVOG.

Daar kan hij zijn kwaliteiten laten zien op derde divisieniveau en dat is ook een van zijn belangrijkste drijfveren om de stap te maken: "Ik zie VVOG als een hele mooie stap, het is een grote vereniging met een rijk verleden in de top van het amateurvoetbal. Het is mijn persoonlijke ambitie om zo hoog mogelijk te voetballen en samen met het team resultaten neer te zetten."

VVOG is voor Desmond geen onbekende. Met NSC heeft hij regelmatig de degens met VVOG gekruist en daarnaast kent hij Pernelly Biya en Jaime Bruinier vanuit zijn Apeldoornse verleden. De 24-jarige linkspoot staat bekend om zijn sterke verdedigende werk en - al hij de ruimte krijgt - zijn rushes langs de zijlijn. Hoewel hij op diverse posities op de linkerflank uit de voeten kan heeft hij de laatste jaren vooral veel als linksback gespeeld. 

In het dagelijks leven werkt Desmond als begeleider bij een jeugdzorginstelling en begeleidt hij jongeren van 12-16 jaar met gedragsproblemen. Een veeleisende job dus, maar prima te combineren met voetballen op hoog amateur niveau. 

De TC is erg verheugd met de komst van Desmond en wenste hem de komende jaren veel succes en plezier toe bij VVOG.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief