Opnieuw bedreiging aan adres Jan Boes

10 Oktober 2008 / Bestuur VVOG / Algemeen




door: Bestuur VVOG

Afgelopen woensdag ontving Jan Boes op zijn privé adres opnieuw een dreigbrief.

In mei van dit jaar, direct na de degradatie van VVOG, ontving Jan Boes een eerste dreigbrief die onder een steen op de motorkap van zijn auto was gelegd. Mede op advies van de politie heeft het bestuur van VVOG zich op dat moment terughoudend opgesteld en geen ruchtbaarheid aan de dreiging gegeven.

In augustus, nog voor aanvang van de competitie, ontving de familie Boes via de post een ernstige dreigbrief. Van deze bedreiging werd aangifte gedaan bij de politie.

Afgelopen maandag direct na de training bleek dat de auto van Jan Boes op de openbare parkeerplaats op het sportcomplex van onze vereniging was beschadigd door een scherp voorwerp. Twee dagen later op woensdag ontving Jan Boes opnieuw een dreigbrief op zijn privé adres. Van beide voorvallen is aangifte gedaan bij de politie.


Door deze acties is voor onze trainer een onwerkbare situatie ontstaan. Het is voor hem onmogelijk om onder deze omstandigheden zijn functie op een goede manier uit te oefenen.

Voor ons als bestuur zijn deze incidenten onacceptabel. Naast het persoonlijke leed, dat de familie Boes hiermee wordt aangedaan, wat wij ten zeerste betreuren, wordt ook het imago van onze vereniging ernstig beschadigd.

Het bestuur van VVOG doet daarom een dringende oproep aan haar leden, supporters en overige betrokkenen bij de vereniging om bijstand tot opsporing van de dader(s) om deze uitspattingen uit te bannen.

Aanstaande maandag zal er in het clubgebouw van VVOG aan de Strokelweg een informatiebijeenkomst plaatsvinden. De bijeenkomst begint om 20:00 uur. U bent allen van harte welkom.

Harderwijk, 9 oktober 2008.

Bestuur VVOG

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief