Joshua Tijdens naar VVOG!

27 Februari 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Komende twee seizoenen speelt Joshua Tijdens (21) bij VVOG. De spits van SV Lelystad 67 is momenteel topscorer van de 2e klasse G met 15 doelpunten en gaat graag het avontuur aan bij VVOG: "Het is mijn ambitie om op een zo hoog mogelijk niveau te spelen. De stap naar VVOG is goed voor mijn verdere ontwikkeling en voor mij een mooie test om te kijken waar mijn plafond ligt." Naast de spitspositie kan Joshua overigens ook goed als aanvallende middenvelder uit de voeten.

Cor-Jan van Gilst, voorzitter van de TC van VVOG, is erg blij met de komst van van de balvaardige spits: "Door het vertrek van Jeremy en recent ook Kevin van der Vlag is er behoefte aan scorend vermogen bij VVOG, dus de komst van Tijdens is zeer welkom. Het is een jongen met veel technische bagage en hij heeft een neusje voor de goal. Het is prachtig dat zulke talenten de weg naar De Strokel weten te vinden."

Joshua is overigens een echte 'sportfreak', want recent rondde hij het CIOS in Heerenveen af en daarnaast is hij vanaf komend seizoen ook jeugdtrainer bij Batavia 90 en zet hij daar de voetbalacademie op. Ook qua dagelijks werk hoopt hij een baan in de sport te vinden.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief