Parkeren op wedstrijddagen

2 Maart 2017 / Bestuur VVOG / Algemeen

Om onze goede naam ook bij de handhavers van de openbare orde goed te houden vragen wij onze leden en bezoekers vriendelijk hun voertuigen fatsoenlijk te parkeren.
Bij de vorige thuiswedstrijd van VVOG 1 is er vastgesteld dat er verschillende auto onbehoorlijk stonden geparkeerd. Wij worden als vereniging niet alleen verantwoordelijk gesteld voor de orde binnen ons complex maar ook voor het parkeergedrag van onze bezoekers.

De vereniging wordt aangesproken op het parkeergedrag van leden of bezoekers. Ook moeten in- en uitgangen voor hulpdiensten worden vrijgehouden en zijn invalideparkeerplaatsen voor mensen met een geldige ontheffing. Er is tijdens de reguliere wedstrijden altijd voldoende parkeergelegenheid. Het kan een keertje zo zijn dat er 50 meter verder moet worden gelopen maar dat mag geen reden zijn om voertuigen op een fietspad of tussen de struiken te parkeren.
Om te voorkomen dat we vrijwilligers moeten gaan werven voor parkeerregelaar vragen wij iedereen hierin zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Wij rekenen op je medewerking!

Parkeren op de Strokel

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief