Hans van Arum nieuwe trainer VVOG

17 Maart 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Hans van Arum (50) neemt met ingang van komend seizoen het stokje over van Ed Engelkes. Op dit moment is de Luntenaar hoofdtrainer bij SDVB, waarmee hij vorig seizoen verrasend het kampioenschap behaalde in de sterke 1e klasse D.

Van Arum is voor veel voetballiefhebbers geen onbekende. De voormalige aanvaller speelde 15 seizoenen betaald voetbal  bij clubs als Vitesse, RKC, Willem II en Go Ahead Eagles. 

Na zijn actieve loopbaan als speler legde hij zich toe op het trainerschap. Sinds 2001 trainde hij diverse clubs in het amateurvoetbal, zoals Lunteren, SDVB en Sparta Nijkerk. Ook is hij diverse seizoenen assistent-trainer geweest bij Vitesse.

Van Arum heeft veel zin in de klus bij VVOG: "VVOG is een prachtige club en de 3e divisie is een heel aantrekkelijke competitie. Samen met de staf hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van een talentvolle spelersgroep."

Bestuur en TC zijn verheugd over de komst van Van Arum en wensen hem nog een sterk competitieslot met SDVB.

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief