G. Klaassen Bedrijfskleding B.V. nieuwe Bronssponsor

4 April 2017 / Sponsorcommissie / Sponsors

Als sponsorcommissie, zijn wij ontzettend blij dat G.Klaassen Bedrijfskleding B.V. zich als Bronssponsor aan VVOG heeft verbonden.

Klaassen bedrijfskleding BV ( http://www.klaassenbvharderwijk.nl/) is al 30 jaar een begrip in de wijde omgeving voor de levering van kwaliteit en betrouwbaarheid. Inmiddels heeft zoon Maarten het team versterkt en bezig het bedrijf samen met vader Gert verder uit te bouwen. Met frisse ideeën en nieuwe inzichten van Maarten ziet de toekomst van het bedrijf en goed uit. Gert put uit jarenlange ervaring en heeft een grote klantenkring. “Nee” verkopen is er bij de jongens van Klaassen niet snel bij. Ze zoeken net zo lang naar een passende oplossing voor de klant tot deze 100% tevreden de deur uit gaat. Klaassen BV levert totaalservice in bedrijfstekstiel, hygiëne, schoenen, reclamemateriaal en alle vormen van bedrukkingen, zeefdruk, transferdruk, tampondruk en borduren van een eigen bedrijfslogo. Hiervoor heeft Klaassen specialisten en de modernste machines in huis. Voor de verhuur en reiniging van bedrijfskleding is Klaassen ook “het” adres.

Het kan niemand zijn ontgaan dat onze stewards afgelopen winter van mooie stewards jassen zijn voorzien. Deze jassen zijn gesponsord door G. Klaassen Bedrijfskleding B.V.

Wij hopen dat zij zich snel thuis zullen voelen, en een plaats vinden binnen de Businessclub van VVOG.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief