Interessante informatieavond met ex top scheidsrechter

13 April 2017 / Redactie / Algemeen

Het vak van scheidsrechters wordt steeds interessanter. Veel voetballiefhebbers gaan de uitdagingen van het scheidsrechter vak steeds meer in zien.

Als er één rol binnen onze sport steeds belangrijker en interessanter wordt dan is dat wel die van de scheidsrechter. Toch kost het nog steeds moeite mensen voor deze belangrijke taak over de streep te trekken.

Binnen VVOG wordt hard gewerkt aan de verbeteringen van ons scheidsrechters gilde. We verbeteren de begeleiding en maken gebruik van ervaren scheidsrechters die de kennis van dit vak wekelijks bij de nieuwe (jonge) arbiters overbrengen. Ben je geïnteresseerd loop dan gewoon het wedstrijdsecretariaat eens binnen of informeert bij de scheidsrechterscommissie of jeugdcommissie.

25 april is er een speciale avond voor geïnteresseerden bij FC Horst.

De kantine van FC Horst staat op dinsdag 25 april in het teken van het scheidsrechter vak. Deze vereniging besteed extra aandacht aan deze onmisbare taak. Het valt niet mee om mensen te krijgen die wekelijks de wedstrijden fluiten. Wellicht kost het velen ook moeite de eerste stap te nemen. FC Horst heeft het initiatief genomen om een speciale avond hier voor te organiseren voor dit onderwerp. Open de link en lees wat deze avond je gaat brengen.

Wij nodigen je van harte uit bij deze avond aanwezig te zijn. De avond begint om kwart 19.45 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

 https://www.fchorst.nl/1/319/oud-topscheidsrechter-eric-braamhaar-bij-fc-horstst/

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief