Inleveren kleding

17 Mei 2017 / Kledingcommissie / Algemeen

Deze week zullen de meeste teams hun laatste wedstrijd spelen en veel teams zullen binnenkort nog deelnemen aan een toernooi. Na de laatste wedstrijd/toernooi dienen de spelers hun kleding (wanneer er geen gebruik maakt wordt van de wastas) in te leveren bij hun leider. Dit jaar hoeven de sokken niet ingeleverd te worden en mag men de jubileumsokken houden voor eigen gebruik.

Volgende week zal er op de site worden gecommuniceerd wanneer de kledinginname voor de teams plaats zal vinden. Wij zien de leiders dan graag verschijnen.

Hopelijk is alles duidelijk zo. Wanneer er vragen zijn dan graag dit opnemen met je eigen leider!

Met vriendelijke groet,
Kledingcommissie VVOG

Lees bericht

Uitgifte VVOG pas 2017-2018

20-08-2017

Komende week starten we met het uitgeven van de leden- en toegangspassen 2017-2018. Lees verder om te zien wanneer de passen worden uitgedeeld.

Lees bericht

VVOG en PEC Zwolle een gouden team!

18-08-2017

Dat het aan ambitie bij de jeugdafdeling van ons niet ontbreekt mag duidelijk zijn. Samenwerken met PEC Zwolle en daarmee onze kennis en dat van onze trainers en leiders vergroten gaat dit seizoen nog meer vorm krijgen.

 

Lees bericht

Vaste ballenjongen of meisje bij PEC Zwolle en VVOG

18-08-2017

Zit je in de JO15, JO14 of JO13 en wil jij graag deel uitmaken van het vaste team bij de wedstrijden van PEC Zwolle of VVOG reageer dan snel.

Nieuwsoverzicht Archief