Merraki naar IJsselmeervogels

19 Mei 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Samir Merraki zal komend seizoen de rood-witte kleuren verdedigen van IJsselmeervogels. De kersverse kampioen van de 3e divisie krijgt met Merraki een technisch vaardige en creatieve aanvaller erbij.

VVOG vindt het jammer dat Merraki na een seizoen al weer doorgaat, maar hecht eraan te vermelden dat de overgang van Merraki naar “de Vogels” verder in goede harmonie met IJsselmeervogels is verlopen.

Merraki: “Ik had zeker de intentie om 2 jaar te blijven bij VVOG, maar interesse van IJsselmeervogels leg je niet zomaar naast je neer. Het heeft een tijd geduurd voordat ik met VVOG rond was, maar uiteindelijk zijn wij toch tot een akkoord gekomen. Ik begrijp dat veel supporters het jammer vinden dat ik vertrek en dat kan ik ook goed begrijpen. Ik wens VVOG verder veel succes en dank de club voor de kansen die ze mij hebben geboden.”

TC en bestuur wensen Samir veel succes bij IJsselmeervogels.

Lees bericht

VVOG niet akkoord met indeling 3e Divisie

25-06-2017

Het bestuur van VVOG heeft samen met 9 andere verenigingen een brandbrief gestuurd aan de directeur amateurvoetbal bij de KNVB, waarin ze krachtig protesteren tegen de voorlopige indeling van de Derde Divisie zaterdag.

Lees bericht

Wim Kroes opvolger Martin Doornhof bij VVOG 2

23-06-2017

Ondanks eerdere andere berichtgeving hebben VVOG en Martin Doornhof helaas geen overeenstemming kunnen bereiken over het nieuwe seizoen. Een oude bekende van de club wordt zijn opvolger.

Lees bericht

Contributie 2017-2018

23-06-2017

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wat is er gewijzigd m.b.t. de contributie?

 

Nieuwsoverzicht Archief