Merraki naar IJsselmeervogels

19 Mei 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Samir Merraki zal komend seizoen de rood-witte kleuren verdedigen van IJsselmeervogels. De kersverse kampioen van de 3e divisie krijgt met Merraki een technisch vaardige en creatieve aanvaller erbij.

VVOG vindt het jammer dat Merraki na een seizoen al weer doorgaat, maar hecht eraan te vermelden dat de overgang van Merraki naar “de Vogels” verder in goede harmonie met IJsselmeervogels is verlopen.

Merraki: “Ik had zeker de intentie om 2 jaar te blijven bij VVOG, maar interesse van IJsselmeervogels leg je niet zomaar naast je neer. Het heeft een tijd geduurd voordat ik met VVOG rond was, maar uiteindelijk zijn wij toch tot een akkoord gekomen. Ik begrijp dat veel supporters het jammer vinden dat ik vertrek en dat kan ik ook goed begrijpen. Ik wens VVOG verder veel succes en dank de club voor de kansen die ze mij hebben geboden.”

TC en bestuur wensen Samir veel succes bij IJsselmeervogels.

Lees bericht

Uitgifte VVOG pas 2017-2018

20-08-2017

Komende week starten we met het uitgeven van de leden- en toegangspassen 2017-2018. Lees verder om te zien wanneer de passen worden uitgedeeld.

Lees bericht

VVOG en PEC Zwolle een gouden team!

18-08-2017

Dat het aan ambitie bij de jeugdafdeling van ons niet ontbreekt mag duidelijk zijn. Samenwerken met PEC Zwolle en daarmee onze kennis en dat van onze trainers en leiders vergroten gaat dit seizoen nog meer vorm krijgen.

 

Lees bericht

Vaste ballenjongen of meisje bij PEC Zwolle en VVOG

18-08-2017

Zit je in de JO15, JO14 of JO13 en wil jij graag deel uitmaken van het vaste team bij de wedstrijden van PEC Zwolle of VVOG reageer dan snel.

Nieuwsoverzicht Archief