Ook Brink en Leichtenberg gaan door!

20 Mei 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Henri Brink en Arjan Leichtenberg zullen ook komend seizoen de trainersstaf van VVOG completeren.

Voor Arjan Leichtenberg wordt het alweer het 7e seizoen dat hij de keepers onder zijn hoede neemt. In deze periode heeft de Drontenaar de opgang van VVOG van de 1e klasse naar de 3e divisie als staflid van VVOG meegemaakt. En dat mag best uniek genoemd worden. 

Ook assistent-trainer Henri Brink gaat door. De oud-speler en voormalig aanvoerder van VVOG (1987/88 tm 1995/96) knoopt er nog een jaar aan vast. Hoewel het zijn tweede achtereenvolgende seizoen is dat hij de functie van assistent-trainer bij VVOG bekleedt, was hij al eerder actief in een vergelijkbare functie in samenwerking met Dwight Lodeweges en - voor een kortere periode - met Marco Roelofsen. Ook loodste hij VVOG een keer samen met Bert Hoeve door de nacompetitie (handhaving in hoofdklasse). Het mag best eens genoemd worden dat Henri een op en top clubman is waar de vereniging zeer trots op is!

Bestuur en TC zijn beide heren zeer erkentelijk voor hun werk en zijn blij dat zij hun werkzaamheden voor VVOG voortzetten.

Lees bericht

Uitgifte VVOG pas 2017-2018

20-08-2017

Komende week starten we met het uitgeven van de leden- en toegangspassen 2017-2018. Lees verder om te zien wanneer de passen worden uitgedeeld.

Lees bericht

VVOG en PEC Zwolle een gouden team!

18-08-2017

Dat het aan ambitie bij de jeugdafdeling van ons niet ontbreekt mag duidelijk zijn. Samenwerken met PEC Zwolle en daarmee onze kennis en dat van onze trainers en leiders vergroten gaat dit seizoen nog meer vorm krijgen.

 

Lees bericht

Vaste ballenjongen of meisje bij PEC Zwolle en VVOG

18-08-2017

Zit je in de JO15, JO14 of JO13 en wil jij graag deel uitmaken van het vaste team bij de wedstrijden van PEC Zwolle of VVOG reageer dan snel.

Nieuwsoverzicht Archief