Ook Brink en Leichtenberg gaan door!

20 Mei 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Henri Brink en Arjan Leichtenberg zullen ook komend seizoen de trainersstaf van VVOG completeren.

Voor Arjan Leichtenberg wordt het alweer het 7e seizoen dat hij de keepers onder zijn hoede neemt. In deze periode heeft de Drontenaar de opgang van VVOG van de 1e klasse naar de 3e divisie als staflid van VVOG meegemaakt. En dat mag best uniek genoemd worden. 

Ook assistent-trainer Henri Brink gaat door. De oud-speler en voormalig aanvoerder van VVOG (1987/88 tm 1995/96) knoopt er nog een jaar aan vast. Hoewel het zijn tweede achtereenvolgende seizoen is dat hij de functie van assistent-trainer bij VVOG bekleedt, was hij al eerder actief in een vergelijkbare functie in samenwerking met Dwight Lodeweges en - voor een kortere periode - met Marco Roelofsen. Ook loodste hij VVOG een keer samen met Bert Hoeve door de nacompetitie (handhaving in hoofdklasse). Het mag best eens genoemd worden dat Henri een op en top clubman is waar de vereniging zeer trots op is!

Bestuur en TC zijn beide heren zeer erkentelijk voor hun werk en zijn blij dat zij hun werkzaamheden voor VVOG voortzetten.

Lees bericht

VVOG niet akkoord met indeling 3e Divisie

25-06-2017

Het bestuur van VVOG heeft samen met 9 andere verenigingen een brandbrief gestuurd aan de directeur amateurvoetbal bij de KNVB, waarin ze krachtig protesteren tegen de voorlopige indeling van de Derde Divisie zaterdag.

Lees bericht

Wim Kroes opvolger Martin Doornhof bij VVOG 2

23-06-2017

Ondanks eerdere andere berichtgeving hebben VVOG en Martin Doornhof helaas geen overeenstemming kunnen bereiken over het nieuwe seizoen. Een oude bekende van de club wordt zijn opvolger.

Lees bericht

Contributie 2017-2018

23-06-2017

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wat is er gewijzigd m.b.t. de contributie?

 

Nieuwsoverzicht Archief