Een avondje voetbal met Kluun en Giphart in Bibliotheek Harderwijk

24 Mei 2017 / Redactie / Algemeen

Op 30 juni aanstaande organiseert Bibliotheek NW Veluwe in haar vestiging van Harderwijk een avondje Voetbal, met bestsellerauteurs Kluun (fervent Ajacied) en Giphart (rechtgeaarde Feyenoorder). Beide heren hebben zeer recent samen een boek geschreven over het Nederlands voetbal van de  laatste decennia en leggen ons uit waarom we nooit wereldkampioen zijn geworden maar het in 2022 wel waarmaken.

 Wil jij dit leuke avondje niet missen, of het misschien wel inzetten als cadeau voor Vaderdag, kijk dan voor meer informatie op: https://www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl/nieuws/een-avond-met-kluun-en-giphart.html

Lees bericht

VVOG niet akkoord met indeling 3e Divisie

25-06-2017

Het bestuur van VVOG heeft samen met 9 andere verenigingen een brandbrief gestuurd aan de directeur amateurvoetbal bij de KNVB, waarin ze krachtig protesteren tegen de voorlopige indeling van de Derde Divisie zaterdag.

Lees bericht

Wim Kroes opvolger Martin Doornhof bij VVOG 2

23-06-2017

Ondanks eerdere andere berichtgeving hebben VVOG en Martin Doornhof helaas geen overeenstemming kunnen bereiken over het nieuwe seizoen. Een oude bekende van de club wordt zijn opvolger.

Lees bericht

Contributie 2017-2018

23-06-2017

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wat is er gewijzigd m.b.t. de contributie?

 

Nieuwsoverzicht Archief