Een avondje voetbal met Kluun en Giphart in Bibliotheek Harderwijk

24 Mei 2017 / Redactie / Algemeen

Op 30 juni aanstaande organiseert Bibliotheek NW Veluwe in haar vestiging van Harderwijk een avondje Voetbal, met bestsellerauteurs Kluun (fervent Ajacied) en Giphart (rechtgeaarde Feyenoorder). Beide heren hebben zeer recent samen een boek geschreven over het Nederlands voetbal van de  laatste decennia en leggen ons uit waarom we nooit wereldkampioen zijn geworden maar het in 2022 wel waarmaken.

 Wil jij dit leuke avondje niet missen, of het misschien wel inzetten als cadeau voor Vaderdag, kijk dan voor meer informatie op: https://www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl/nieuws/een-avond-met-kluun-en-giphart.html

Lees bericht

Uitgifte VVOG pas 2017-2018

20-08-2017

Komende week starten we met het uitgeven van de leden- en toegangspassen 2017-2018. Lees verder om te zien wanneer de passen worden uitgedeeld.

Lees bericht

VVOG en PEC Zwolle een gouden team!

18-08-2017

Dat het aan ambitie bij de jeugdafdeling van ons niet ontbreekt mag duidelijk zijn. Samenwerken met PEC Zwolle en daarmee onze kennis en dat van onze trainers en leiders vergroten gaat dit seizoen nog meer vorm krijgen.

 

Lees bericht

Vaste ballenjongen of meisje bij PEC Zwolle en VVOG

18-08-2017

Zit je in de JO15, JO14 of JO13 en wil jij graag deel uitmaken van het vaste team bij de wedstrijden van PEC Zwolle of VVOG reageer dan snel.

Nieuwsoverzicht Archief