Wil je nu of later trainer worden…? Dan is dit je kans

31 Mei 2017 / Hoofd Jeugd Opleiding / Jeugd

Een carrière als voetbaltrainer start met de opleiding pupillen trainen. We roepen naast leiders en trainers ook de jongens en meiden op die nu of in de toekomst een start willen maken als trainer.

Wees er snel bij want vol = vol !!!

In samenwerking met de KNVB geeft VVOG je de mogelijkheid om op sportpark De Strokel deel te nemen aan de opleiding voor pupillentrainer. Na het bijwonen van 8 bijeenkomsten (1 per week) en een paar huiswerkopdrachten ontvang je het KNVB diploma. Deze opleiding zal in de maanden september en oktober worden gehouden.

Ben je trainer / leider van een pupillenteam bij VVOG en heb je het diploma ontvangen dan krijg je een groot gedeelte van de opleidingskosten van VVOG retour. Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid en meld je z.s.m. aan bij het hoofd jeugd opleiding Gerrit Hup via g.hup3@chello.nl. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, dus enige haast is geboden.

Voor verdere informatie zie onderstaande link

http://www.knvb.nl/doe-mee/trainer-coach/beginnende-trainers/pupillentrainer

 

Lees bericht

Uitgifte VVOG pas 2017-2018

20-08-2017

Komende week starten we met het uitgeven van de leden- en toegangspassen 2017-2018. Lees verder om te zien wanneer de passen worden uitgedeeld.

Lees bericht

VVOG en PEC Zwolle een gouden team!

18-08-2017

Dat het aan ambitie bij de jeugdafdeling van ons niet ontbreekt mag duidelijk zijn. Samenwerken met PEC Zwolle en daarmee onze kennis en dat van onze trainers en leiders vergroten gaat dit seizoen nog meer vorm krijgen.

 

Lees bericht

Vaste ballenjongen of meisje bij PEC Zwolle en VVOG

18-08-2017

Zit je in de JO15, JO14 of JO13 en wil jij graag deel uitmaken van het vaste team bij de wedstrijden van PEC Zwolle of VVOG reageer dan snel.

Nieuwsoverzicht Archief