Wil je nu of later trainer worden…? Dan is dit je kans

31 Mei 2017 / Hoofd Jeugd Opleiding / Jeugd

Een carrière als voetbaltrainer start met de opleiding pupillen trainen. We roepen naast leiders en trainers ook de jongens en meiden op die nu of in de toekomst een start willen maken als trainer.

Wees er snel bij want vol = vol !!!

In samenwerking met de KNVB geeft VVOG je de mogelijkheid om op sportpark De Strokel deel te nemen aan de opleiding voor pupillentrainer. Na het bijwonen van 8 bijeenkomsten (1 per week) en een paar huiswerkopdrachten ontvang je het KNVB diploma. Deze opleiding zal in de maanden september en oktober worden gehouden.

Ben je trainer / leider van een pupillenteam bij VVOG en heb je het diploma ontvangen dan krijg je een groot gedeelte van de opleidingskosten van VVOG retour. Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid en meld je z.s.m. aan bij het hoofd jeugd opleiding Gerrit Hup via g.hup3@chello.nl. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, dus enige haast is geboden.

Voor verdere informatie zie onderstaande link

http://www.knvb.nl/doe-mee/trainer-coach/beginnende-trainers/pupillentrainer

 

Lees bericht

VVOG niet akkoord met indeling 3e Divisie

25-06-2017

Het bestuur van VVOG heeft samen met 9 andere verenigingen een brandbrief gestuurd aan de directeur amateurvoetbal bij de KNVB, waarin ze krachtig protesteren tegen de voorlopige indeling van de Derde Divisie zaterdag.

Lees bericht

Wim Kroes opvolger Martin Doornhof bij VVOG 2

23-06-2017

Ondanks eerdere andere berichtgeving hebben VVOG en Martin Doornhof helaas geen overeenstemming kunnen bereiken over het nieuwe seizoen. Een oude bekende van de club wordt zijn opvolger.

Lees bericht

Contributie 2017-2018

23-06-2017

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wat is er gewijzigd m.b.t. de contributie?

 

Nieuwsoverzicht Archief