90 jarig jubileum feestelijk gevierd

28 Mei 2017 / Redactie / Algemeen

Het 90 jarig jubileum van onze Voetbal Vereninging Ons Genoegen is feestelijk gevierd.

Op vrijdag 12 mei vond de jubileumreceptie plaats. Leden, Vrijwilligers en oud-spelers waren aanwezig om samen van het jubileum te genieten. Voorzitter Fred Moll had mooie woorden over voor het verleden maar ook voor de toekomst van VVOG. Tijdens de receptie werd er ook een toespraak gehouden door de wethouder van Sport van Harderwijk, Christianne van der Wal. Zij was vooral heel trots op wat VVOG op maatschappelijk en sportief vlak betekend voor Harderwijk en omgeving.

Tijdens de receptie werden er ook een paar bekende VVOG’ers in het zonnetje gezet. Laurens Sloot, Jan Jansen, Willem Blom, Ben Bruins en Willem Lubbersen kregen uit handen van Fred Moll het speltje voor leden van verdiensten. Herman Dekker kreeg zelfs de titel van erelid voor zijn inzet en passie voor VVOG.

Op zaterdag 20 mei stond het grote jubileumfeest op het programma. Voorafgaand aan het feest werd er een jubileumwedstrijd gespeeld tussen het kampioensteam van 96-97 en het eerste team van nu. Het kampioensteam hield knap stand maar verloor toch in een spektakelstuk met 6-4. Na de wedstrijd barstte het feest los. Grote artiesten als John de Bever en Stek Ekkel waren naar de Strokel toegekomen om de kantine op zijn kop te zetten. Daarnaast zorgde Jan Jurrien Hop met zijn special act ook voor veel vermaak onder de feestgangers.

Het waren twee prachtige weken waarin iedereen zichtbaar genoot. Het jubileumfeest betekende ook het einde van een prachtig seizoen voor VVOG. Op sportief gebied hebben zowel het eerste als de jeugdteams grote stappen gemaakt. We hopen dat u volgend jaar weer met veel plezier naar VVOG toe komt om er weer een gezellig en succesvol seizoen van te maken.

Op naar het 100 jarig bestaan van de mooiste club van Harderwijk!

Lees bericht

VVOG niet akkoord met indeling 3e Divisie

25-06-2017

Het bestuur van VVOG heeft samen met 9 andere verenigingen een brandbrief gestuurd aan de directeur amateurvoetbal bij de KNVB, waarin ze krachtig protesteren tegen de voorlopige indeling van de Derde Divisie zaterdag.

Lees bericht

Wim Kroes opvolger Martin Doornhof bij VVOG 2

23-06-2017

Ondanks eerdere andere berichtgeving hebben VVOG en Martin Doornhof helaas geen overeenstemming kunnen bereiken over het nieuwe seizoen. Een oude bekende van de club wordt zijn opvolger.

Lees bericht

Contributie 2017-2018

23-06-2017

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wat is er gewijzigd m.b.t. de contributie?

 

Nieuwsoverzicht Archief