90 jarig jubileum feestelijk gevierd

28 Mei 2017 / Redactie / Algemeen

Het 90 jarig jubileum van onze Voetbal Vereninging Ons Genoegen is feestelijk gevierd.

Op vrijdag 12 mei vond de jubileumreceptie plaats. Leden, Vrijwilligers en oud-spelers waren aanwezig om samen van het jubileum te genieten. Voorzitter Fred Moll had mooie woorden over voor het verleden maar ook voor de toekomst van VVOG. Tijdens de receptie werd er ook een toespraak gehouden door de wethouder van Sport van Harderwijk, Christianne van der Wal. Zij was vooral heel trots op wat VVOG op maatschappelijk en sportief vlak betekend voor Harderwijk en omgeving.

Tijdens de receptie werden er ook een paar bekende VVOG’ers in het zonnetje gezet. Laurens Sloot, Jan Jansen, Willem Blom, Ben Bruins en Willem Lubbersen kregen uit handen van Fred Moll het speltje voor leden van verdiensten. Herman Dekker kreeg zelfs de titel van erelid voor zijn inzet en passie voor VVOG.

Op zaterdag 20 mei stond het grote jubileumfeest op het programma. Voorafgaand aan het feest werd er een jubileumwedstrijd gespeeld tussen het kampioensteam van 96-97 en het eerste team van nu. Het kampioensteam hield knap stand maar verloor toch in een spektakelstuk met 6-4. Na de wedstrijd barstte het feest los. Grote artiesten als John de Bever en Stek Ekkel waren naar de Strokel toegekomen om de kantine op zijn kop te zetten. Daarnaast zorgde Jan Jurrien Hop met zijn special act ook voor veel vermaak onder de feestgangers.

Het waren twee prachtige weken waarin iedereen zichtbaar genoot. Het jubileumfeest betekende ook het einde van een prachtig seizoen voor VVOG. Op sportief gebied hebben zowel het eerste als de jeugdteams grote stappen gemaakt. We hopen dat u volgend jaar weer met veel plezier naar VVOG toe komt om er weer een gezellig en succesvol seizoen van te maken.

Op naar het 100 jarig bestaan van de mooiste club van Harderwijk!

Lees bericht

Toegangsprijs KNVB bekerwedstrijd VVOG - Gemert

16-08-2017

De entreeprijs voor deze wedstrijd is € 5,-. Op vertoon van ledenpas van 2016/2017 gratis toegang. 

Lees bericht

Toegangsprijzen

16-08-2017

Voor komend seizoen gelden de volgende tarieven bij wedstijden van VVOG 1.

Lees bericht

jeugdleider ....?

15-08-2017

Zelf de touwtjes in handen hebben en er samen met een andere vader of moeder een geweldig seizoen van maken. De meest dankbare taak binnen de vereniging. Iets voor jou? Wij denken van wel.

Nieuwsoverzicht Archief