Statistieken van VVOG 1 bijgewerkt

13 Juni 2017 / Redactie / Nieuws van het eerste

Elk seizoen worden de statistieken bijgehouden van het aantal doelpunten en gespeelde wedstrijden van de spelers van VVOG-1. Ook dit keer heeft Harry Huigen het weer top bijgewerkt. Het overzicht van de Topscoorders van VVOG-1 laat zien dat Jeremy de Graaf een zeer goede stijgende lijn heeft neergezet. Vorig seizoen stond hij nog op de 8e plaats en is met de 22 doelpunten van dit seizoen gestegen naar plaats 6! Van de spelers die komend seizoen voor VVOG uitkomen staat Thomas Vossebelt het hoogst genoteerde op plaats 17 met in totaal 33 doelpunten, gevolgd door Pernelly Biya op plaats 25 met 23 doelpunten.

Het overzicht van meest gespeelde wedstrijden heeft als onbetwiste leider Sieds Severein (358 wedstrijden) die een ruime voorsprong op de nummer 2 Fabian Bouwman (339) heeft. Of dit ooit nog geëvenaard wordt, zal de tijd ons leren.

Twee spelers van het huidige Eerste springen er boven uit met hun prestaties. Jeremy de Graaf en Jan Jurrien Hop stonden vorig seizoen respectievelijk op plaats 33 en 34 en zijn gestegen naar 25 en 26 met beiden 125 wedstrijden.

Over Jan Jurrien Hop valt ook nog te vertellen dat hij de hoogst genoteerde speler is die volgend seizoen nog kan stijgen. naar plaats 16 als hij alle wedstrijden speelt. Hij haalt dan assistent trainer Henri Brink in op deze lijst!

Wil je de statistieken bekijken, klik dan op onderste knop.

Statistieken

Lees bericht

Toegangsprijs KNVB bekerwedstrijd VVOG - Gemert

16-08-2017

De entreeprijs voor deze wedstrijd is € 5,-. Op vertoon van ledenpas van 2016/2017 gratis toegang. 

Lees bericht

Toegangsprijzen

16-08-2017

Voor komend seizoen gelden de volgende tarieven bij wedstijden van VVOG 1.

Lees bericht

jeugdleider ....?

15-08-2017

Zelf de touwtjes in handen hebben en er samen met een andere vader of moeder een geweldig seizoen van maken. De meest dankbare taak binnen de vereniging. Iets voor jou? Wij denken van wel.

Nieuwsoverzicht Archief