Statistieken van VVOG 1 bijgewerkt

13 Juni 2017 / Redactie / Nieuws van het eerste

Elk seizoen worden de statistieken bijgehouden van het aantal doelpunten en gespeelde wedstrijden van de spelers van VVOG-1. Ook dit keer heeft Harry Huigen het weer top bijgewerkt. Het overzicht van de Topscoorders van VVOG-1 laat zien dat Jeremy de Graaf een zeer goede stijgende lijn heeft neergezet. Vorig seizoen stond hij nog op de 8e plaats en is met de 22 doelpunten van dit seizoen gestegen naar plaats 6! Van de spelers die komend seizoen voor VVOG uitkomen staat Thomas Vossebelt het hoogst genoteerde op plaats 17 met in totaal 33 doelpunten, gevolgd door Pernelly Biya op plaats 25 met 23 doelpunten.

Het overzicht van meest gespeelde wedstrijden heeft als onbetwiste leider Sieds Severein (358 wedstrijden) die een ruime voorsprong op de nummer 2 Fabian Bouwman (339) heeft. Of dit ooit nog geëvenaard wordt, zal de tijd ons leren.

Twee spelers van het huidige Eerste springen er boven uit met hun prestaties. Jeremy de Graaf en Jan Jurrien Hop stonden vorig seizoen respectievelijk op plaats 33 en 34 en zijn gestegen naar 25 en 26 met beiden 125 wedstrijden.

Over Jan Jurrien Hop valt ook nog te vertellen dat hij de hoogst genoteerde speler is die volgend seizoen nog kan stijgen. naar plaats 16 als hij alle wedstrijden speelt. Hij haalt dan assistent trainer Henri Brink in op deze lijst!

Wil je de statistieken bekijken, klik dan op onderste knop.

Statistieken

Lees bericht

Oud-lid Aart Schuuring overleden

27-06-2017

Met leedwezen delen wij u mee dat op 24 juni oud-lid Aart Schuuring op 84-jarige leeftijd is overleden.

Lees bericht

De jeugdcommissie bedankt iedereen

25-06-2017

De jeugdcommissie blikt nog even terug op afgelopen seizoen en is ondertussen alweer volop in de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. 

Lees bericht

Nieuwe coördinator wedstrijdsecretariaat

25-06-2017

Ik stel mij graag aan iedereen voor. Ik ben de nieuwe coördinator voor het wedstrijdsecretariaat.

Nieuwsoverzicht Archief