Statistieken van VVOG 1 bijgewerkt

13 Juni 2017 / Redactie / Nieuws van het eerste

Elk seizoen worden de statistieken bijgehouden van het aantal doelpunten en gespeelde wedstrijden van de spelers van VVOG-1. Ook dit keer heeft Harry Huigen het weer top bijgewerkt. Het overzicht van de Topscoorders van VVOG-1 laat zien dat Jeremy de Graaf een zeer goede stijgende lijn heeft neergezet. Vorig seizoen stond hij nog op de 8e plaats en is met de 22 doelpunten van dit seizoen gestegen naar plaats 6! Van de spelers die komend seizoen voor VVOG uitkomen staat Thomas Vossebelt het hoogst genoteerde op plaats 17 met in totaal 33 doelpunten, gevolgd door Pernelly Biya op plaats 25 met 23 doelpunten.

Het overzicht van meest gespeelde wedstrijden heeft als onbetwiste leider Sieds Severein (358 wedstrijden) die een ruime voorsprong op de nummer 2 Fabian Bouwman (339) heeft. Of dit ooit nog geëvenaard wordt, zal de tijd ons leren.

Twee spelers van het huidige Eerste springen er boven uit met hun prestaties. Jeremy de Graaf en Jan Jurrien Hop stonden vorig seizoen respectievelijk op plaats 33 en 34 en zijn gestegen naar 25 en 26 met beiden 125 wedstrijden.

Over Jan Jurrien Hop valt ook nog te vertellen dat hij de hoogst genoteerde speler is die volgend seizoen nog kan stijgen. naar plaats 16 als hij alle wedstrijden speelt. Hij haalt dan assistent trainer Henri Brink in op deze lijst!

Wil je de statistieken bekijken, klik dan op onderste knop.

Statistieken

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief