Voetbalexamen voor Dolfijntjes en Orka's

5 Juni 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Afgelopen zaterdag was het dan zover voor alle Dolfijnen en Orka’s in de leeftijden 4/5 en 6/7-jaar. Ook enkele spelers van de huidige JO9-8 waren van de partij die halverwege het seizoen zijn doorgestroomd naar de JO9 (F).
Het voetbalexamen was één groot feest waarbij er verschillende oefeningen werden afgewerkt. Van dribbelen tot scoren en van emmers schieten tot marsje (latje) trap. Iedereen heeft ontzettend zijn/haar best gedaan en bovenal volop genoten. De technische staf van de Voetbalschool Dolfijn is dan ook ontzettend trots op deze kanjers. Iedereen ontving na afloop het officiële voetbaldiploma A en B.
Hiermee is al weer een succesvol seizoen ten einde gekomen en wat hebben we een plezier gehad. Na de vakantie verwelkomen wij onze kleine Messi’s en Ronaldo’s voor weer een leuk en leerzaam voetbalseizoen.

Fijne vakantie allemaal en veel oefenen met papa en mama op de camping!

 

P.s. Hieronder een filmpje gemaakt door Jan Cornelissen én een fotocompilatie gemaakt door Jan van der Spoel

 

 

Voetbalexamen voor Dolfijntjes en Orka's


Voetbalexamen

Lees bericht

Uitgifte VVOG pas 2017-2018

20-08-2017

Komende week starten we met het uitgeven van de leden- en toegangspassen 2017-2018. Lees verder om te zien wanneer de passen worden uitgedeeld.

Lees bericht

VVOG en PEC Zwolle een gouden team!

18-08-2017

Dat het aan ambitie bij de jeugdafdeling van ons niet ontbreekt mag duidelijk zijn. Samenwerken met PEC Zwolle en daarmee onze kennis en dat van onze trainers en leiders vergroten gaat dit seizoen nog meer vorm krijgen.

 

Lees bericht

Vaste ballenjongen of meisje bij PEC Zwolle en VVOG

18-08-2017

Zit je in de JO15, JO14 of JO13 en wil jij graag deel uitmaken van het vaste team bij de wedstrijden van PEC Zwolle of VVOG reageer dan snel.

Nieuwsoverzicht Archief