Voetbalexamen voor Dolfijntjes en Orka's

5 Juni 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Afgelopen zaterdag was het dan zover voor alle Dolfijnen en Orka’s in de leeftijden 4/5 en 6/7-jaar. Ook enkele spelers van de huidige JO9-8 waren van de partij die halverwege het seizoen zijn doorgestroomd naar de JO9 (F).
Het voetbalexamen was één groot feest waarbij er verschillende oefeningen werden afgewerkt. Van dribbelen tot scoren en van emmers schieten tot marsje (latje) trap. Iedereen heeft ontzettend zijn/haar best gedaan en bovenal volop genoten. De technische staf van de Voetbalschool Dolfijn is dan ook ontzettend trots op deze kanjers. Iedereen ontving na afloop het officiële voetbaldiploma A en B.
Hiermee is al weer een succesvol seizoen ten einde gekomen en wat hebben we een plezier gehad. Na de vakantie verwelkomen wij onze kleine Messi’s en Ronaldo’s voor weer een leuk en leerzaam voetbalseizoen.

Fijne vakantie allemaal en veel oefenen met papa en mama op de camping!

 

P.s. Hieronder een filmpje gemaakt door Jan Cornelissen én een fotocompilatie gemaakt door Jan van der Spoel

 

 

Voetbalexamen voor Dolfijntjes en Orka's


Voetbalexamen

Lees bericht

VVOG niet akkoord met indeling 3e Divisie

25-06-2017

Het bestuur van VVOG heeft samen met 9 andere verenigingen een brandbrief gestuurd aan de directeur amateurvoetbal bij de KNVB, waarin ze krachtig protesteren tegen de voorlopige indeling van de Derde Divisie zaterdag.

Lees bericht

Wim Kroes opvolger Martin Doornhof bij VVOG 2

23-06-2017

Ondanks eerdere andere berichtgeving hebben VVOG en Martin Doornhof helaas geen overeenstemming kunnen bereiken over het nieuwe seizoen. Een oude bekende van de club wordt zijn opvolger.

Lees bericht

Contributie 2017-2018

23-06-2017

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wat is er gewijzigd m.b.t. de contributie?

 

Nieuwsoverzicht Archief