Veiligheid rondom wedstrijden VVOG 1

12 Juni 2017 / Bestuur VVOG / Algemeen

Afgelopen seizoen hebben we in het kader van de licentie eisen te maken gehad met verscherpte veiligheidseisen. Het aanstellen van zowel een veiligheids- als een wedstrijdcoordinator en daarnaast een steward organisatie heeft er toe bijgedragen dat al onze wedstrijden in de 3e divisie ordentelijk zijn verlopen.

Zowel de thuis- als de uit wedstrijden werden begeleid door onze stewards. Zowel van clubs als van de KNVB hebben we de complimenten mogen ontvangen voor onze organisatie rondom de wedstrijden. Een compliment voor Antonio Vivas en zijn team.

Aandachtspunt voor volgend seizoen is met name het afsteken van vuurwerk voor en tijdens de wedstrijden. Dit is ten strengste verboden en komend seizoen zal er streng worden toegezien op het afsteken van vuur werk en rookbommen. Bij overtredingen zal het bestuur passende maatregelen treffen tegen betrokkenen.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief