Veiligheid rondom wedstrijden VVOG 1

12 Juni 2017 / Bestuur VVOG / Algemeen

Afgelopen seizoen hebben we in het kader van de licentie eisen te maken gehad met verscherpte veiligheidseisen. Het aanstellen van zowel een veiligheids- als een wedstrijdcoordinator en daarnaast een steward organisatie heeft er toe bijgedragen dat al onze wedstrijden in de 3e divisie ordentelijk zijn verlopen.

Zowel de thuis- als de uit wedstrijden werden begeleid door onze stewards. Zowel van clubs als van de KNVB hebben we de complimenten mogen ontvangen voor onze organisatie rondom de wedstrijden. Een compliment voor Antonio Vivas en zijn team.

Aandachtspunt voor volgend seizoen is met name het afsteken van vuurwerk voor en tijdens de wedstrijden. Dit is ten strengste verboden en komend seizoen zal er streng worden toegezien op het afsteken van vuur werk en rookbommen. Bij overtredingen zal het bestuur passende maatregelen treffen tegen betrokkenen.

Lees bericht

Toegangsprijs KNVB bekerwedstrijd VVOG - Gemert

16-08-2017

De entreeprijs voor deze wedstrijd is € 5,-. Op vertoon van ledenpas van 2016/2017 gratis toegang. 

Lees bericht

Toegangsprijzen

16-08-2017

Voor komend seizoen gelden de volgende tarieven bij wedstijden van VVOG 1.

Lees bericht

jeugdleider ....?

15-08-2017

Zelf de touwtjes in handen hebben en er samen met een andere vader of moeder een geweldig seizoen van maken. De meest dankbare taak binnen de vereniging. Iets voor jou? Wij denken van wel.

Nieuwsoverzicht Archief