Sponsorcommissie sluit seizoen af bij SOS Events

17 Juni 2017 / Sponsorcommissie / Sponsors

Afgelopen woensdagavond 7 juni 2017 sloot de sponsorcommissie VVOG samen met haar metaalsponsoren het seizoen 2016-2017 af bij SOS Events in Uddel.

Nadat een groot deel van de gasten was gearriveerd, opende Gert van Lunteren voor de laatste keer als voorzitter van de sponsorcommissie de avond, waarna onze gastheer Erik Kroon achtergrondinformatie gaf over zijn bedrijf en wat hier onder andere te doen is. De gasten werden uitgenodigd een aantal activiteiten te proberen, waaronder: luchtbuks-, handboogschieten, de loopfiets, E-Fatbike en Twizy’s. De gasten mochten alles even proberen en kwamen zeer enthousiast terug van deze activiteiten.

Na terugkomst werden een aantal contracten door nieuwe en bestaande sponsoren getekend. Na dit officiële moment werd een ieder uitgenodigd voor het buffet met heerlijke lekkernijen van de BBQ, verzorgd door Slagerij Uit de Bosch.

De avond werd afgesloten met mooie woorden van dank richting Gert van Lunteren en dit werd bekrachtigd door de overhandiging van een prachtig beeldje. Erik Kroon bedankt dat wij bij jouw prachtige bedrijf mochten komen voor deze mooie avond en Jacob uit de Bosch voor de verzorging van het buffet en de BBQ. Jullie hebben deze avond mogelijk gemaakt! Onze gasten en wij kijken terug op een gezellige avond, waarop zelfs nog voldoende tijd was voor onze gasten om te netwerken.

Gert van Lunteren als laatste willen wij natuurlijk ook jou bedanken voor alles wat je voor onze sponsorcommissie en VVOG hebt betekend en we hopen je nog vaak te zien bij VVOG.

Met dank aan Ronald Bonestroo voor de foto's.

Sponsorcommissie sluit seizoen af bij bij SOS Events

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief