Nieuwe coördinator wedstrijdsecretariaat

25 Juni 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Hallo allemaal,

Bij deze wil ik mij graag even voorstellen als nieuwe coördinator van het wedstrijdsecretariaat. Er is mij gevraagd om de taak van Henk Reinbergen over te nemen. Henk heeft zitting genomen in het hoofdbestuur en gaat zich inzetten voor vrijwilligerszaken.

Ik ben Monique Kruidhof, getrouwd met Arjan en moeder van vier kinderen. Ik werk als verpleegkundige in het ziekenhuis. Drie van de vier kinderen hebben bij VVOG gevoetbald. Op dit moment speelt alleen de jongste nog bij VVOG in de JO11-1. Zelf heb ik vroeger gevoetbald (Hierden) bij de meisjes en later het damesteam. Arjan heeft vroeger trouwens ook gevoetbald bij VVOG en is een paar keer leider geweest. Je leest het dus al, echt wel een “voetbalgezin” En als je dan al die jaren rondloopt op zo’n grote en mooie club dan zie je ook dat er veel vrijwilligers rondlopen om dit mogelijk te maken. Graag wil ik ook mijn steentje bijdragen om, samen met alle anderen, het komende seizoen weer mogelijk te maken. Ik hoop dat we met elkaar deze klus weer gaan klaren. Ik was al actief op het secretariaat maar nu in een andere rol. Als coördinator ben ik o.a. verantwoordelijk voor het rooster. Ik wil het werk zo goed mogelijk verdelen maar ben dan wel afhankelijk van voldoende enthousiaste mensen die het net al ik normaal vinden om bij de vereniging van je kind of kinderen te helpen. Het is nog altijd “vele handen maken licht werk”.

Ik heb er zin in deze nieuwe uitdaging. Het wedstrijdsecretariaat is op de wedstrijddagen het hart van de vereniging. De eerste medewerkers starten zaterdags al om 07.00 uur. (er komen er ook een paar later hoor ;-) Er zijn altijd wel weer verrassingen of problemen die we daar met elkaar oplossen. De medewerkers van het wedstrijdsecretariaat zijn verantwoordelijk voor de opvang van gastteams, de leiders, scheidsrechters, spelers en ouders die zich komen melden of een vraag hebben. We bieden de vrijwilligers ook een verse bak koffie. Bij VVOG is heel veel erg goed geregeld. Ik vind het dan ook belangrijk dat naast onze gasten de eigen mensen het goed naar hun zin hebben en op een correcte manier worden geholpen. Wat dat betreft maak ik mij geen zorgen. We hebben een geweldig team!

Als je vragen of tips hebt voor het wedstrijdsecretariaat, kun je me altijd aan mijn VVOG-shirt trekken. Wil je meer weten of geïnteresseerd ons te komen helpen dan nodig ik je uit dat via de website kenbaar te maken. Ik heb voor het nieuwe seizoen nog een paar vaders of moeders nodig.

Alvast een fijne vakantie,

Groet

Monique Kruidhof

 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief