De jeugdcommissie bedankt iedereen

25 Juni 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en bestuurders,

Met drie geweldige jeugdtoernooien en als klapper een 35plus toernooi afgelopen zaterdag kunnen we vaststellen dat het seizoen weer voorbij is gevlogen. Het was een seizoen waar van alles in zat. Vreugde, verdriet, succes, geluk, ongeluk en de viering van ons 90 jarig bestaan. We hebben afscheid moeten nemen van onze ere voorzitter en dierbaren die onderdeel uit maakten van uw en onze VVOG familie. We hopen dat de sport en de vereniging VVOG kunnen bijdragen aan kracht en positieve vooruitzichten.

Waar wij graag bij stil willen staan is de inzet van de vaders, moeders en andere betrokkenen van onze vereniging. Deze kanjers maken het mogelijk dat onze jeugd iedere week weer hun potje kunnen voetballen. Je leest er misschien snel overheen maar wij beginnen niets zonder deze betrokkenen, vrijwilligers.

Als u met regelmaat dit seizoen de oproepen voor vrijwilligers voorbij zag komen snapt u het belang van deze mensen. U moet weten dat ondanks de herhaaldelijke oproepen de respons nihil is.We kijken dan ook (helaas) niet zonder zorgen naar het volgende seizoen. Als er geen ouders opstaan en samen een team gaan leiden voorzien we problemen. Deze problemen kunnen alleen worden opgelost als er mensen op staan die komen helpen. De coordinatoren houden deze weken hun informatieavonden en hopen op deze wijze de betrokkenheid bij de teams te vergroten en de begeleiding voor de teams weer rond te krijgen. Wij respecteren de inzet van de coordinatoren die maar één doel hebben en dat is er voor zorgen dat alle jeugdleden straks weer kunnen voetballen.  

VVOG wil een mooie vereniging zijn voor zowel de leden als al die vrijwlligers. Voor het komende seizoen liggen er weer mooie plannen op stapel. Hierin staan ook de leiders en trainers van de jeugdafdeling centraal. We hechten veel waarde aan een goede opvang en begeleiding van onze vrijwilligers. Op de website staat de eerste data voor de jeugdleidersbijeenkomst alweer vermeld.  Ook de "train de trainer" avonden gaan volgend seizoen een aantrekkelijke invulling krijgen.  Het benadrukt maar weer hoezeer wij onze vrijwilligers waarderen en graag voor onze vereniging willen behouden. Zonder deze mensen hebben we geen vereniging en is er geen VVOG.

We bedanken de leiders en trainers die onze club verlaten of (tijdelijk) het stokje overdragen.

Wij bedanken:

Leiders, trainers, facilitaire dienst, kantinemedewerkers, website, ledenadministratie, scheidsrechters, toernooicommissie, kledingcommissie, scheidsrechterscommissie, onderhoudsploeg, bestuurders, EHBO, wedstrijdsecretarissen, wedstrijdsecretariaat, spelers VVOG 1 clinics, coördinatoren voetbal, HJO, omroeper, stichting accommodatie, coördinator nieuwe leden, activiteitencommissie, planning, medewerkers Grote Clubactie, coördinator stagairs, coördinator oefenwedstrijden, de huisfotograaf, sponsorcommissie, coördinator Sportlink, Centrum voor Fysio H.Wijk, ballenjongens/meiden, trainers en stagairs VVOG Voetbalacademie en voetbalschool Dolfijn, ZAVO, KNVB, Stichting ZuiderzeeCup en alle andere vrijwilligers en sponsoren.

Afsluiten van een seizoen betekent gelijk werken aan het nieuwe. We kunnen u verklappen dat er achter de schermen sprake is van een hele korte zomerstop. 

Aan het einde van ieder seizoen ligt er altijd weer de uitdaging voor de nieuwe indeling. Er moeten dan keuzes worden gemaakt waarbij we op voorhand kunnen uitsluiten dat we het al die honderden jeugdspelers allemaal 100% naar het zin maken. Voor 95 % slagen we er in alles naar tevredenheid in te delen. De heftige en vaak onredelijke reacties van ouders die wij soms ontvangen als zij zich niet kunnen vinden in de indeling zijn teleurstellend en doen geen recht aan de inzet en goede bedoelingen van onze vrijwilligers.

Wij wensen u allen een fijne vakantie !!!

Gert Jan Krop, Jack de Fluiter, Hartger Jansen, Kelvin Schiffmacher en Antonio Vivas

 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief