Univé Dichtbij stapt over van Bord- naar Bronssponsorschap

14 Juli 2017 / Sponsorcommissie / Sponsors

Univé is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Als coöperatieve vereniging opereren we zonder winstoogmerk: “Met elkaar delen, dat is de winst!” Univé Dichtbij is de grootste zelfstandige regionale Univé. Met 23 kantoren en 350 medewerkers zijn we actief in de regio’s Drenthe-Overijssel, Friesland, Gooi-, Eem- en Flevoland en Midden-Nederland. Ons kantoor is gevestigd aan de Verkeersweg 77 in Harderwijk. Wij geven advies aan zowel particulieren, agrariërs als het Mkb.

Wij zijn Univé Dichtbij

Alexander Wormsbecher, als accountmanager Bedrijfsverzekeringen bezoek ik dagelijks ondernemers in de regio Harderwijk en omgeving. Ik adviseer hen over de bedrijfsrisico’s, preventieve maatregelen en gerelateerde verzekeringsoplossingen. In mijn vrije tijd stap ik graag op de mountainbike, houd mezelf prima staande op offroad-parcoursen en ook in mijn werk als zakelijk adviseur pas ik mij moeiteloos aan alle omstandigheden aan.

Monique Holtkamp – van de Weitgraven, als vestigingsmanager hou ik me bezig met het organiseren, coördineren en mede-uitvoeren van werkzaamheden op de vestiging, zowel inhoudelijk als procesmatig, zodanig dat doelen op het gebied van omzet, rendement en klanttevredenheid in balans zijn.

Het team van Univé Harderwijk bestaat verder uit: Harry Frens (particulier buitendienst adviseur) en Rob de Poorter, Marjan van den Hoorn- Druijff, Monique van Dunschoten en Petina Franken (particulier binnendienst adviseurs).

Wij hopen u persoonlijk te ontmoeten bij VVOG, zodat we kunnen bespreken of Univé ook voor ú van toegevoegde waarde kan zijn. Vanzelfsprekend bent u welkom op één van onze kantoren of neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak bij u op locatie.

Graag tot ziens!

Monique Holtkamp – van de Weitgraven & Alexander Wormsbecher

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief