Bereid je voor op de nieuwe digitale wedstrijdapp

29 Augustus 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Beste sportvrienden,

Het seizoen 2017 - 2018 staat voor de deur. Een seizoen met de nodige veranderingen. Denk aan het pupillenvoetbal en de overgang naar de nieuwste digitale snufjes van de KNVB op gebied van wedstrijdzaken.

We gaan met onze tijd mee en proberen het voor de vele vrijwilligers zo makkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. De KNVB stapt daarom over op het mobiele digitale wedstrijdformulier. Het papierenwedstrijdformulier had al plaats gemaakt voor de laptop op het wedstrijdsecretariaat. Nu introduceert de bond de nieuwste versie en kun je met je smartphone de wedstrijdzaken eenvoudig afhandelen.

We proberen alle vrijwilligers van onze vereniging zo goed en duidelijk mogelijk over de wijzingen te informeren. Hierbij doen we ook een beroep op jou zelf. Er is inmiddels al de nodige informatie op internet te vinden. Ook voor spelregelwijzingen verwijzen wij je graag naar het internet.

Het is zaak dat we ons zo snel mogelijk laten informeren en voorbereiden op de digitale wedstrijdapp.

De komende veranderingen zullen wij o.a. tijdens de informatieavond jeugdafdeling van 12 september 2017 met iedereen bespreken. We willen je vragen de instructiefilmpjes alvast te bekijken. Er zullen dan vast nog vragen zijn maar die komen aan de orde tijdens de informatieavond op 12 september 2017.

Mede hierom is het van belang dat deze avond door u wordt bezocht. Ben je op welke wijze dan ook betrokkene van de jeugdafdeling dan ben je van harte uitgenodigd op de eerste informatieavond jeugdafdeling op 12 september om 19.30 uur. Er staan belangrijke onderwerpen op het programma. Graag tot dan !

Klik op onderstaande links voor de instructievideo;s en laat je informeren.

https://www.youtube.com/watch?v=Fj5luxBcLCg

https://www.youtube.com/watch?v=TQNnpBZSyK8

https://www.youtube.com/watch?v=DTd1ca6F-tM

Namens de jeugdcommissie,

Antonio Vivas
Vicevoorzitter VVOG jeugd

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief