Gratis kennismaken met Voetbalschool Dolfijn

31 Juli 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Voetbalschool Dolfijn organiseert twee geweldige activiteiten om de jeugd van Harderwijk en omstreken kennis te laten maken met de unieke voetbalschool.

11 augustus Voetbalspektakel

Op vrijdag 11 augustus 2017 organiseert Voetbalschool Dolfijn samen met de Zuiderzeecup de 2e  editie van de Zuiderzeecup Kidsmiddag. Alle kinderen tussen de 4 en 8 jaar zijn van harte welkom om kennis te maken met de voetbalsport en VVOG.
Tussen 13:30 en 16:00 uur hebben we op het hoofdveld van VVOG een compleet parcours uitgezet met allerlei leuke oefeningen en spellen. Onze trainers zetten diverse oefeningen uit die gericht zijn op pass, trap en techniek. De basis van Voetbalschool Dolfijn is plezier en bewegen. Natuurlijk worden er ook partijtjes gespeeld en zorgen wij voor een goede opvang. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Deelname is helemaal gratis en de kinderen krijgen ook nog iets lekkers. Wij hebben er al heel veel zin in…. Jullie komen toch ook !!!

16 september open training/ kennismaking

Op zaterdag 16 september presenteren wij Voetbalschool Dolfijn en nodigen wij ook weer alle kinderen van harte uit een echte training bij te wonen en wederom kennis te maken met onze vereniging en het unieke concept van Voetbalschool Dolfijn. We doen dat op het hoofdveld.
Ook de leden van de Voetbalschool zijn dan van de partij. We hopen dat iedereen zoveel mogelijk vriendjes, vriendinnetjes neefjes en nichtjes mee brengt. Aanvang 10.00 uur (aanwezig 09.50 uur) Deze kennismaking is gratis. Aanmelden is niet nodig.

De belangstelling voor onze unieke Voetbalschool is groot. Wil je lid worden, wacht dan niet en geef uw zoon of dochter alvast op.

Wil je nu al meer weten over Voetbalschool Dolfijn klik dan op onderstaand logo.

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief