Stralende gezichten bij de Zuiderzeecup Kidsmiddag

12 Augustus 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Veel blije kinderen bij het kinderspektakel van de Zuiderzeecup activiteiten. Hoe kan het ook anders met een prachtig decor en een stralende zon.

Het was weer een gezellige happening voor de Harderwijkse jeugd. De trainers van Voetbalschool Dolfijn hadden leuke onderdelen uitgezet. Hierbij kregen ze hulp van een groep enthousiaste vrijwilligers. Het evenement begon om 13.30 uur maar de eerste stonden al rond 13.00 uur te trappelen.

De Zuiderzeecup organisatie wil naast de activiteiten voor de volwassenen ook graag iets doen voor de jeugd. Dit gebeurt in de vorm van sponsoring van jeugdactiviteiten en een bijdrage  aan de jeugdopleiding. De jeugdcommissie is blij met deze samenwerking en dankt het bestuur van de Zuiderzeecup voor hun bijdrage.

Er was belangstelling van HK13. De bekende verslaggever Frist Sparnaaij en cameraman Christiaan Schaftenaar namen ruim te tijd om beelden van dit evenement vast te leggen en spraken diverse  deelnemers. De reportage is binnenkort te zien op de Harderwijkse TV zender HK13.

Nick Postma, coördinator van Voetbalschool Dolfijn zag voldoende nieuw talent en ontving vele reacties van ouders die hun kind willen aanmelden bij Voetbalschool Dolfijn.

26 augustus start de Voetbalschool weer.

“De kinderen kunnen niet wachten en wij zijn er klaar voor”,  aldus de altijd goed gehumeurde Nick.

Jack de Fluiter van de jeugdcommissie benadrukt dat het organiseren van activiteiten onmogelijk zonder medewerking van vrijwilligers gaat. Het was ook deze keer weer een hele uitdaging een groep mensen te vinden die dit evenement mede mogelijk hebben kunnen maken. We doen het voor de kinderen maar hopen nog steeds dat er meer mensen opstaan en zich spontaan aanmelden om het organiseren van activiteiten mogelijk te maken.

Wij verwijzen je graag naar de fotoreportage die ons werd aangeboden door Jeanette Beelen.

Lees bericht

Foto's Zuiderzeecup

17-08-2017

Op de website van de Zuiderzeecup staan de foto's van het toernooi. Bekijk de foto's nu !

Lees bericht

Toegangsprijs KNVB bekerwedstrijd VVOG - Gemert

16-08-2017

De entreeprijs voor deze wedstrijd is € 5,-. Op vertoon van ledenpas van 2016/2017 gratis toegang. 

Lees bericht

Toegangsprijzen

16-08-2017

Voor komend seizoen gelden de volgende tarieven bij wedstijden van VVOG 1.

Nieuwsoverzicht Archief