Uitgifte VVOG pas 2017-2018

20 Augustus 2017 / Bestuur VVOG / Algemeen

Komende week starten we met het uitgeven van de leden- en toegangspassen 2017-2018.
Om iedereen voor zaterdagmiddag zijn/ haar pas te hebben aangeboden zijn we genoodzaakt een strak schema te hanteren.
We vragen u dit bericht goed te lezen en rekenen op ieders medewerking.

  • Spelers, trainers en leiders van de jeugd-, meisjes/dames of senioren en Voetbalschool ontvangen de pas via de elftal/teamleider.
  • Jeugdleiders worden allemaal verzocht zaterdagochtend tussen 09.00 – en 11.30 de passen op het secretariaat af te halen.
  • Vertegenwoordigers van de seniorenteams (zaterdag-zondag) worden verzocht zaterdag tussen 09.00-11.30 uur de pasjes op het secretariaat af te halen
  • De veteranen ontvangen hun pas a.s. donderdagavond via Jacob de Zwaan
  • Maak je deel uit van o.a. het kantineteam, onderhoudsploeg, wedstrijdsecretariaat, team Veiligheid een commissie of bestuur dan ontvang je de pas via je coördinator of bestuurslid
  • Ere – en ondersteunende leden, ZAVO, ZZC, penningmeester, accommodatie, ontvangen de pas van Ruud Posthumus en Jacob de Zwaan. Zaterdag tussen 13.00 – 15.00 uur voor de entree.
  • HJO, technisch-en organisatorische coördinatoren, webmaster, wedstrijdsecretaris, ledenadministratie, Sportlink administratie, coördinator nieuwe leden, veldindeling en anderen met bijzondere vrijwilligerstaken bij de jeugdafdeling (zaterdag tussen 09.00-11.30 uur)

Jeugdafdeling zaterdag tussen 09.00 – 11.30 uur wedstrijdsecretariaat

Spelende en ondersteunende leden ontvangen een “ledenpas”. Ben je vrijwilliger en tevens betalend (ondersteunend) lid dan ontvang je ook een “ledenpas”.
Zeer gewaardeerde personen die als vrijwilligers staan geregistreerd ontvangen voor hun inzet een “toegangspas”. Stemrecht tijdens de ledenvergaderingen is voorbehouden aan leden.

Ben je nog geen lid van VVOG dan vragen wij je lidmaatschap te overwegen.
Voor een gereduceerd bedrag word je ondersteunend lid en heb je tevens stemrecht. Met je lidmaatschap ondersteun je de vereniging. Wij erg blij met je inzet voor de vereniging en hopen je binnenkort ook als lid van VVOG te mogen registreren.

De VVOG pas geeft gratis toegang bij de wedstrijden van VVOG 1 en mag alleen worden gebruikt door de rechthebbende. Stewards vragen om je pas. Zorg dat je die altijd bij je hebt. De pas wordt slechts éénmaal verstrekt en blijft eigendom van VVOG. Bij misbruik van de pas zal deze worden ingenomen.
Tot aanstaande zaterdag en alvast dank voor je medewerking !!!

Met sportieve groet,
Henk Reijnbergen, bestuurslid vrijwilligerszaken
Jacob de Zwaan, bestuurslid – secretaris
Antonio Vivas, VVOG jeugd

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Lees bericht

Nieuws over de staf van VVOG O23

12-04-2024

Zoals bekend zal VVOG gaan starten met VVOG O23 en wordt Egbert Kragt hier de hoofdtrainer van.

Lees bericht

Zaterdag is Sam Kuijpers pupil van de week

12-04-2024

Zaterdag 12 april is Sam Kuijpers pupil van de week bij de wedstrijd VVOG - Quick '20.

Nieuwsoverzicht Archief