Vertrek boegbeeld Edwin van Egteren.

26 Januari 2009 / Redactie / Algemeen




door TC

Afgelopen donderdag heeft Edwin van Egteren de TC meegedeeld, dat hij aan het eind van dit seizoen VVOG gaat verlaten. Hij gaat zijn actieve voetbalcarrière afbouwen bij ’t Harde. Daarnaast begint hij bij die club ook te bouwen aan zijn trainerscarrière.

In meerdere gesprekken had Edwin al aangegeven, dat hij in principe bezig was met zijn laatste seizoen als actief voetballer bij VVOG maar dat hij toch graag in een technische functie aan de club verbonden bleef. De TC had voor hem een rol in de technische staf rond de A-selectie in gedachten. Ook met Edwin is hierover in meerdere gesprekken van gedachten gewisseld. Het definitief stoppen als actief voetballer viel hem uiteindelijk toch zwaar. Dit heeft hem doen besluiten om te kiezen voor de hem aangeboden combi van assistent-trainer/speler bij zijn oude liefde. Een beslissing die voor ons als vereniging heel erg jammer maar toch ook wel weer heel begrijpelijk is.

Laten wij hopen, dat Edwin van Egteren samen met de overige spelers van de A-selectie en de technische staf zichzelf en de vereniging een mooi passend sportief afscheidscadeau schenkt.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief