Te vroeg voor afscheid maar toch..................

27 Januari 2009 / Redactie / Algemeen





door Edwin van Egteren

Eigenlijk wil ik nu nog geen afscheid nemen want we zitten pas halverwege de competitie maar om het één en ander uit te leggen, toch dit stuk.

Na 10 seizoenen ga ik inderdaad afscheid nemen van een fantastische club. VVOG is in de loop der jaren ook echt mijn cluppie geworden en ik ben er trots op dat ik zoveel jaren het groenwitte tenue heb mogen dragen.
De keuze om de club te verlaten was dan ook een zware maar , zoals de TC het terecht uitlegde, het feit dat ik bij ’t Harde geleidelijk kan afbouwen als speler en tegelijkertijd een start kan maken als trainer heeft me doen besluiten om voor ’t Harde te kiezen. Ook speelt een stukje sentiment natuurlijk mee want ’t Harde is toch de club waar ik als klein ventje (nou ja, echt klein ben ik natuurlijk nooit geweest) ben begonnen…….
Het bestuur, de technische staf en de TC valt dus niks te verwijten want ze hebben echt hun nek voor me uitgestoken en dat waardeer ik uiteraard enorm! Bedankt daarvoor.

Bij VVOG heb ik uiteraard vele mooie momenten meegemaakt. Strijden om het kampioenschap, vele periodetitels, Amstelcup wedstrijden tegen Twente, Vitesse, NEC,  noem mar op. Helaas moet ik wel vaststellen dat de meeste sportieve hoogtepunten enkele jaren geleden behaald zijn maar ik ben er van overtuigd dat VVOG langzaam de weg omhoog weer heeft ingeslagen. VVOG beschikt over het nodige talent en hopelijk tonen deze spelers de ambitie en hebben ze het geduld om te slagen bij VVOG. Ik was bijna 24 toen ik bij VVOG terecht kwam dus de meeste jongens, ook van het tweede, hebben nog tijd genoeg om zich te ontwikkelen tot basisspeler van VVOG-1.
Natuurlijk waren er ook dieptepunten en dan heb ik het nog niet eens over de degradatie van afgelopen jaar maar over het overlijden van ECHTE clubmensen als Gerrit Vermeulen, Jan Wind en Anne Zwiers. Op dat soort momenten is voetbal echt maar gewoon bijzaak………

Hopelijk neem ik in mei, als kampioen, afscheid van de club waar ik ooit weer terug hoop te keren…………… en tot die tijd hoop ik jullie allemaal nog vaak te zien en te spreken op de Strokel!

Groeten,
Edwin van Egteren 


Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief