GESLAAGDE CLINIC VOOR C JUNIOREN VVOG

20 Februari 2009 / Redactie / Jeugd




door Jeugdcommissie

Onder toeziend oog van o.a. voorzitter Ruud Posthumus, een aantal jeugdtrainers en natuurlijk ouders werd er woensdagmiddag een clinic gehouden voor alle C junioren van VVOG. Met een stralend zonnetje werd om 15 uur op het hoofdveld onder leiding van de trainer van VVOG 1 Henk Drost begonnen met een gezamenlijke warming up zodat de spieren warm en soepel waren om te beginnen aan de diverse onderdelen. Na de warming up werden de spelers ondergebracht in groepjes en verdeeld over de uitgezette oefenvormen. Deze oefenvormen bestonden uit o.a. uit een positiespel, pass- en trapoefeningen, 4 tegen 4 partijspelen, kap en draaivormen en natuurlijk afrondingsvormen.Ook aan de keepers was gedacht. Deze kregen van jeugdkeeperstrainer Arend Vlieger een pittige en leuke training voorgeschoteld. 
Toen alle onderdelen van de clinic met veel enthousiasme waren uitgevoerd en de trainers van de clinic bedankt waren konden de spelers en trainers in de kantine van een welverdiende  snack en een flesje frisdrank genieten die werd aangeboden door de jeugdcommissie.
De organisatie en allen die meegeholpen hebben aan deze clinic en natuurlijk de aanwezige C junioren kunnen terugkijken op een geslaagde en leuke activiteit.  
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief