INDELINGEN VVOG JEUGDTEAMS SEIZOEN 2009-2010

26 April 2009 / Redactie / Jeugd




door Gerrit Hup

De VOORLOPIGE jeugdselectieteams A1, A2, B1, B2, C1, C2, D1, D2, F1, F2 en F3 voor komend seizoen zijn afgelopen week samengesteld. Binnenkort volgt de voorlopige samenstelling van E1 t/m E4.
De D en F pupillen hebben zelfs al hun eerste selectiewedstrijdjes gespeeld en er zullen er uiteraard nog een aantal volgen.

Maandag 11 mei a.s. vinden er op sportpark De Strokel selectiewedstrijden plaats voor de A, B, C en E selecties. De jeugdspelers die zijn geselecteerd in de VOORLOPIGE selectieteams ontvangen bericht voor het meespelen van deze wedstrijden.
In de maand mei zal de jeugdcommissie op advies van de coördinatoren en trainers / leiders de voorlopige samenstelling van de overige jeugdteams voor komend seizoen gaan invullen. Zodra deze indelingen bekend zijn krijgt elke jeugdspeler bericht in welk jeugdteam hij / zij voorlopig is ingedeeld. 

Wanneer je nog geen lid bent van VVOG en je wilt graag bij ons komen voetballen dan kun jij je aanmelden bij VVOG in de jeugdbestuurskamer (achter de kantine). Hier zijn altijd mensen van de jeugdcommissie aanwezig. Wacht niet te lang met aanmelden zodat we je nog op tijd kunnen indelen voor komend seizoen. Kom gerust eens vrijblijvend kijken op sportpark De Strokel.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief