FC Zwolle Clinic groot succes!

20 Mei 2009 / Redactie / Jeugd





door jeugdcommissie

Woensdag 13 mei is de jaarlijkse FC Zwolle clinic gehouden op het hoofdveld van VVOG. 75 E-pupillen zijn op deze zonovergoten middag nog beter gaan voetballen!

Na de opening door Marco Roelofsen werden de spelers naar de verschillende onderdelen gestuurd. Daar werden ze opgewacht door een aantal ouders die de spelonderdelen uitleggen en noteren welke score gehaald is. Naast Marco waren er nog 2 spelers van FC Zwolle meegekomen die de technische onderdelen voor hun rekening namen. Zo was er het aanval/verdedigings onderdeel, en de balvaardigheids oefeningen. Niet de makkelijkste onderdelen maar wel heel leuk. En natuurlijk hebben de spelers kunnen laten zien hoe hard ze kunnen schieten. Met een meetapparaat achter de goal werden de schoten op snelheid gemeten. De winnaar van het hardste schot, en de meeste punten bij het puntenbordspel kregen een cap en bidon uitgereikt.

Op zo’n warme dag wil je ook wel wat kunnen drinken, en ook dat is weer gelukt doordat een moeder achter de bar in de kantine stond.

Na alle oefeningen en wedstrijden kregen alle spelers 2 vrijkaartjes voor de wedstrijd van dinsdag van FC Zwolle, en een tas met inhoud allemaal aangeboden door FC Zwolle.

Door onze (jeugd)sponsor OSP-Putten, die in de persoon van Aschwin van Leth bij deze clinic aanwezig was hoefden de spelers geen bijdrage te betalen. 

Alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor jullie inzet, we kunnen terugkijken op een hele geslaagde middag!

Voor een sfeer impressie, bekijk de foto’s maar…

Arjen Zomer

FC Zwolle Clinic

--
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief