Bouwservice De Groot wint sponsortoernooi

30 Mei 2009 / Redactie / Sponsors




door Sponsorcommissie

Vrijdag 29 mei vond de tweede editie van het sponsorvoetbaltoernooi plaats. Op een zonovergoten sportpark De Strokel streden 10 teams om de eer en de prachtige wisselbeker. Maar eigenlijk stond het plezier voorop!

De Poulewedstrijden
In twee poules van 5 werd gestreden om een plek in de kruisfinales. In poule A opende 2Lease erg sterk met een 3-0 overwinning op Schogetten en ook de tweede wedstrijd werd door 2Lease eenvoudig gewonnen (6-0 tegen F&F Verpakkingen). Ook autobedrijf Du Bois gooide hoge ogen met overwinningen tegen SCA (2-0) en Schogetten (1-0). Uiteindelijk werd Poule A met overmacht gewonnen door 2Lease en eindigde Du Bois als een goede nummer 2, voor SCA, Schogetten en F&F.

In Poule B was Rabobank huizenhoog favoriet. Met overwinningen op de TC (3-1), Marinus Jansen (2-0) en EFMI (5-0) werd duidelijk met welke intenties de ploeg naar De Strokel was gekomen. De laatste poulewedstrijd ging echter verloren, waardoor de Rabobank en Bouwservice Groot in de eindrangschikking beiden met 9 uit 4 aan kop eindigden.

De overige plaatsen werden ingenomen door EFMI (3e), Marinus Jansen (4e) en de TC (5e). Met name de TC viel erg tegen, ondanks een buitengewoon mooie treffer van Barend Kappers. Volgend jaar wordt weer gehoopt op de inbreng van cracks als Marco Roelofsen, Bert Hoeve en Bram van Polen.

Halve finale en finale
In de kruisfinales werd duidelijk dat de Rabobank haar titel niet zou kunnen verdedigen, want de ploeg verloor met 2-1 van het technisch zeer sterke 2Lease. In de andere halve finale bleek Bouwservice De Groot met 1-0 te sterk voor autobedrijf Du Bois. Hierdoor plaatste het team van Gert-Jan de Groot en Laurens de Kleine zich evenals in 2008 voor de finale, een hele knappe prestatie dus.

In de finale botsten twee speelstijlen met elkaar. Het fysiek sterke en stug verdedigende team van Bouwservice de Groot nam het op tegen het lichtvoetige en technisch vaardige team van 2Lease. Ondanks dat het team van 2Lease, met spelers als Erwin Beermann en Ferry Schwab, een veldoverwicht had en veel kansen creëerde, ging het zeer effectieve team van Bouwservice de Groot er met de wisselbeker vandoor. Daarmee kreeg Bouwservice de Groot een mooie revanche voor de verloren finale van 2008!

Na afloop werd onder het genot van een drankje (vooral het bier vloeide rijkelijk) en een wederom perfect verzorgde barbecue door Slagerij Uit de Bosch het toernooi op gepaste wijze afgesloten. Gezien de vele enthousiaste reacties zal dit evenement in 2010 zeker voortgezet worden!

Sponsorcommissie VVOG

 

Sponortoernooi groot succes

Mede door het fantastische weer was het sponsortoernooi een groot succes
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief