Pokerkampioen van Nederland

3 September 2009 / Redactie / Algemeen

Vanaf 7 oktober gaat bij VVOG de grootste pokercompetitie van Nederland van start: POKERKAMPIOEN VAN NEDERLAND. Jij als VVOG-lid kan hier aan meedoen. Ben jij een ambitieuze speler, een professional, kan je goed bluffen, of houd je gewoon van een kaartje leggen? Meld je dan binnenkort aan via VVOG en doe gratis mee aan de grootste pokercompetitie van Nederland.

Als toernooi organisatie mogen wij een slechts een beperkt aantal spelers toelaten. Als je jezelf wilt inschrijven, zorg dan dat je minimaal 6 van deze 8 speeldata aanwezig kunt zijn. Alle toernooien worden op de woensdagavond gespeeld. De aanvangstijd is 19:00 uur.
 
7 oktober
14 oktober
21 oktober
28 oktober
4 november
11 november
18 november
25 november
2 december
 
Inschrijven:
Meld je aan op www.pkvn.nl door links bovenaan onder de aanmeldbutton op ‘speler’ te klikken. Volg hierna de instructies om je in te schrijven voor de VVOG competitie, waarbij VVOG als locatie wordt gekozen. Let op! Om in te schrijven benodig je een Poker Stars account. Om deze aan te maken, ga naar www.pokerstars.com en download deze pokersoftware. Wees snel met inschrijven voor Pokerkampioen van Nederland want er zijn slechts beperkt plaatsen.

Prijzen
Er wordt niet voor echt geld gespeeld, slechts voor de eer. Mocht je doordringen tot de regionale en daarna landelijke finales maak jij kans op een sponsorcontract van Pokerstars dat het mogelijk maakt alle grote pokertoernooien over de hele wereld met hun sponsoring te spelen!

De toernooidirectie

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief