Slechte staat trainingsvelden

7 September 2009 / Bestuur VVOG / Algemeen

Slechte staat trainingsvelden onderwerp van gesprek met de gemeente.

Aan het begin van het nieuwe seizoen zijn er veel klachten en opmerkingen binnengekomen over de slechte bespeelbaarheid van trainingsvelden en oefenhoeken.

Ook in de Algemene Ledenvergadering is hierop gewezen. Naar aanleiding van dit alles hebben Ruud Posthumus en Johan Dubois contact opgenomen met de gemeente en donderdag 3 september één en ander doorgesproken met Jan Karsen, Henk Hup en Ruud Mijnans. In dit gesprek hebben zij er op gewezen dat op grond van het capaciteitsonderzoek duidelijk is geworden, dat er een ernstig tekort is aan trainingsfaciliteiten en er tegelijkertijd ruimte zit in de speeluren van onze velden. Naar aanleiding hiervan is afgesproken, dat er onderzocht zal worden of er mogelijkheden zijn om in beperkte vorm en onder strikte voorwaarden op de velden te gaan trainen. Op dit moment loopt er al een proef met het eerste, dat op het hoofdveld traint. Volgende week vrijdag vindt opnieuw overleg plaats en zullen definitieve afspraken worden gemaakt. Wij vragen van ieder nog even tot die tijd geduld te hebben maar helder is dat er hard wordt gewerkt om een goede oplossing te vinden.

Ruud Posthumus en Johan Dubois.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief