www.voetbalformulier.nl

2 Oktober 2009 / Redactie / Algemeen

Van een leider ontvingen wij het volgende bericht:
Elke week moet het KNVB - wedstrijdformulier weer opnieuw worden ingevuld. Elke week weer alle namen en de KNVB -relatienummers invullen. Zelf heb ik mij hier aan geirriteerd en ook uit mijn omgeving ontving ik deze signalen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing om hier van af te zijn.

Toen vond ik http://www.voetbalformulier.nl

Ik heb er nu een seizoen mee gewerkt en het is mij erg goed bevallen. Naast mij zijn er al 590 andere voetbalclubs(veld + enkele zaalteams) die er al gebruik van maken, ook hun ervaringen zijn positief zoals te lezen valt op de site.

Daar kan een individuele leider of een club een programma aanvragen waardoor het invullen van het wedstrijdformulier met de pen niet meer nodig is. Ze hebben contact gehad met de KNVB en zij hebben bevestigd dat het gebruik van stickers op wedstrijdformulieren altijd is toegestaan en toegestaan zal blijven.

In het programma selecteer je een opstelling en deze print je dan op op maat gesneden stickers(dus geen knipwerk zoals bij stickers uit de lokale boekhandel) die je op het KNVB -Wedstrijdformulier kunt plakken.
Je hoeft slechts eenmalig alle gegevens in te voeren en voor de rest van het seizoen ben je klaar.

Extra functionaliteit.: In het programma kan je de statistieken per speler(basis/wissel) en de opstelling per wedstrijd terugkijken.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief