Pokeren bij VVOG!

4 Oktober 2009 / Redactie / Algemeen

Woensdag 7 oktober start de voorronde van het programma  POKERKAMPIOEN VAN NEDERLAND bij VVOG. In totaal zal er op 8 woensdagavonden vanaf 19.00 uur gepokerd worden in de kantine van VVOG. Er is maximaal plaats voor 80 man en dat betekent dar er nog maar een paar plaatsen beschikbaar zijn. Als je dus nog mee wilt doen, dan kun je je nog inschrijven, maar wees er snel bij, want vol = vol!

1)       Maak een account aan op Pokerstars (dit is kosteloos)
2)       Ga naar de website http://www.pkvn.nl/ en schrijf je daar in. Geef als voorkeurlocatie VVOG op.
Als je mee wilt doen,  zorg dan dat je minimaal 6 van deze 8 speeldata aanwezig kunt zijn. De data zijn:  7 oktober, 14 oktober,  28 oktober,  4 november, 11 november, 18 november, 25 november en 2 december
 
Prijzen
Er wordt niet voor echt geld gespeeld, slechts voor de eer en de gezelligheid. Mocht je doordringen tot de regionale en daarna landelijke finales maak jij kans op een sponsorcontract van Pokerstars dat het mogelijk maakt alle grote pokertoernooien over de hele wereld met hun sponsoring te spelen! 
De toernooileiding is in handen van Peter Huijgen, Marco Heemskerk, Kasper Sloot en Laurens Sloot. De organisatie vindt in samenwerking met de ZAVO plaats.
Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief