2E VOETBALFAMILIEDAG OP ZATERDAG 7 NOVEMBER

24 Oktober 2009 / Bestuur VVOG / Algemeen

2E VOETBALFAMILIEDAG OP ZATERDAG 7 NOVEMBER IN TEKEN VAN WARME CHOCOLADEMELK, DERBY V.V.O.G. – URK EN DEBUUT VAN V.V.O.G. ZANGER JEROEN BRANDS.

Van de 600 ouders en of verzorgers die we aanschreven voor de voetbalfamiliedag op 12 september hebben er ruim 100 gebruik gemaakt van de gratis toegangskaarten. Het was vooral gezellig op die dag, prachtig weer, gratis ijs, veel kinderen op het luchtkussen, een gezellige kantine, ….jammer van ons eerste. We hebben veel positieve reacties gehad en inmiddels kleine verbeteringen doorgevoerd.

Op zaterdag 7 november gaan we daarom de 2e voetbalfamiliedag organiseren rond de wedstrijd van onze eerste tegen Urk. Met de Urkers hebben we een bijzondere band en we verwachten dan ook veel publiek en een warme, gezellige herfstsfeer. Én onze jongens van het eerste kunnen uw steun en toejuichingen goed gebruiken.

Het programma is er helemaal op gericht om er voor u en de kinderen een ontspannen middag en avond van te maken.
Om 1 uur ’s middags is er weer een met veel toeters en bombarie omgeven jeugdwedstrijd. Deze wedstrijd wordt gespeeld tussen VVOG F5 en EFC '58 F2. Daar moet u al bij zijn. Speaker Henk Verhoef zal het allemaal haarfijn uitleggen en aan elkaar praten. Natuurlijk hebben we weer gezellige en opzwepende muziek en om half drie begint dan de wedstrijd V.V.O.G. –Urk. Voor de kinderen ditmaal geen ijs want wat hoort er nou meer bij de herfst dan warme chocolademelk met koek. Het luchtkussen is er weer, in de rust is de strijd om de penaltybokaal. Én na de wedstrijd, als het al wat begint te donkeren en het in de kantine goed toeven is, hebben we een groot zangtalent weten te strikken, namelijk onze eigen Jeroen Brands die heeft toegezegd dat het dak er af gaat (hopelijk niet letterlijk). Er is uiteraard de verloting onder leiding van good old Jan Jansen en natuurlijk vergeten we dan de hapjes niet. Genoeg aanleiding lijkt ons om even de boel de boel te laten en lekker te gaan genieten van een middagje voetbal mét.

We nodigen u dan ook van harte uit om deze 2e voetbalfamiliedag samen met alle andere vrijwilligers, supporters, spelers, staf en onze Urker gasten mee te komen vieren.
Tot zaterdag 7 november (niet vergeten: het begint al om 1 uur ’s middags!!).

De evenementencommissie

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief