Yes, we can….groen licht voor kunstgrasvelden in 2010

13 November 2009 / Bestuur VVOG / Algemeen

Een nagenoeg compleet bestuur aangevuld met enkele enthousiaste V.V.O.G. leden (waarvoor nogmaals dank voor de steun) maakte het gisteravond allemaal mee. Raadsbreed werd de noodzaak van het vervangen (en vergroten) van één van de oefenhoeken onderschreven.

Toen rond half twaalf gisteravond het amendement in stemming- en aangenomen werd, konden we een kreet van blijdschap niet weerstaan. We hebben er -met steun van een aantal belangrijke mensen- ook hard voor geknokt.

We kunnen nu in de zomer van 2010 zowel het hoofdveld als een oefenhoek in kunstgras laten aanleggen en dat was de uitdrukkelijke eis van de algemene ledenvergadering om akkoord te gaan met de eigen bijdrage van € 16.000 per jaar.

Dank ook aan de gemeenteraad, (sport)ambtenaren en de wethouder om in deze financieel moeilijke tijd toch nog budget te vinden. Met dit besluit kunnen we in 2010 een belangrijke kwaliteitsslag maken, kunnen we toekomstige groei goed opvangen en kunnen we trots als een pauw zijn op ons sportpark.
Voor het zover is, valt er echter nog veel te doen aan voorbereiding en overleg. Uw inbreng als lid is daarbij onmisbaar zowel als het gaat om de mouwen op te stropen als ook om manieren te vinden om geld met acties bij elkaar te krijgen zodat we niet hoeven te besluiten om de bijdrage alleen via contributieverhoging te gaan betalen. In de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering in december wil het bestuur daarover graag met de leden van gedachten wisselen.

Maar vooralsnog zijn we vooral blij en dankbaar met dit behaalde resultaat.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief