Het Oliebollentoernooi 2009 kent dit jaar als winnaar VVOG A 1.

31 December 2009 / Redactie / Algemeen

Vanaf 15.00 uur werd er gestreden om de toernooizege. Maar liefst 20 teams kwamen in actie in Sporthal De Sypel.
Winnaar in Poule A werd een selectie van A1/A2 spelers, terwijl in Poule B, de A1 het sterkst was. Poule C kende als winnaar VVOG 1 en VVOG 2 werd winnaar van Poule D.

In de eerste kruisfinale tussen VVOG 1 en selectie A1/A2 was het tot de laatste seconde spannend en tumultueus. Strafschoppen zorgden ervoor dat VVOG 1 naar de finale doorging. De andere kruisfinale tussen VVOG 2 en VVOG A1 werd gewonnen door de A 1. De finale ging dus tussen VVOG 1 en VVOG A 1. Het was de A1 die knap de finale wist te winnen. Plaats 3 was heel erg verrassend voor de selectie A1/A2, die naast het G -team toch wel de smaakmakers van het toernooi waren en VVOG 2 finishte als vierde. De organisatoren konden weer terug kijken op een erg geslaagd toernooi. Na afloop werd er nog flink doorgezakt in Sportcafé de Sypel.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.