Spelersnieuws

29 Januari 2010 / Bestuur VVOG / Algemeen

De afgelopen vier weken is achter de schermen op diverse fronten heel veel werk verzet om onder meer te proberen de (grote) kern van de huidige A-selectie bij elkaar te houden. Begin van deze week stond al op de site te lezen, dat met doelverdediger Fabian Bouwman overeenstemming was bereikt om nog een seizoen door te gaan. Nu kan worden meegedeeld, dat ook Peter Blom, Martijn Blom, Sam Doeve, Thomas Vossebelt, Niels Nijveld, Marco Heemskerk, Ugur Ayaz, Nick Doppenberg en Farouk Djemili hebben toegezegd te blijven. Met het aanblijven van deze spelers is zowel het bestuur als de technische commissie zeer ingenomen.

Twee spelers van de huidige A-selectie hebben te kennen gegeven, dat zij aan het eind van dit seizoen de vereniging verlaten om elders hun carrière voort te zetten. Dit zijn Sander Blom en Arjen van der Meulen.

De komende dagen wordt duidelijk of nog meer (kern)spelers al dan niet actief blijven op De Strokel. Zodra hier meer bekend over is wordt dit ook zo snel mogelijk op de site geplaatst.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief